• TURNEJA 2018

  Jeseni se končno vračamo nazaj na odre! Turneja bo obsegala 13 koncertov, na njej pa vam bomo predstavili tudi novi album, s katerega smo pred kratkim med vas poslali Medrevesa!
  Na prvem koncertu v Ljubljani vas bodo ogrevali BO! & Seven Days in May.
  Na preostalih pa Mrfy & Seven Days in May.

  Generalni partner turneje: Volkswagen
  Partner turneje: Pivovarna Union
  Medijska partnerja turneje: Hit Radio Center & Rock Radio

  DATUMI
  14. 9., Ljubljana, Velika Hala Tivoli • VSTOPNICE
  19. 10., Ljutomer, Športna dvorana ŠIC • VSTOPNICE
  26. 10., Koper, Šotor ob stadionu Bonifika • VSTOPNICE
  27. 10., Velenje, Rdeča dvorana • VSTOPNICE
  31. 10., Trbovlje, Športna dvorana Polaj • VSTOPNICE
  2. 11., Kočevje, Športna dvorana • VSTOPNICE
  3. 11., Krško, Športna dvorana SŠ Krško • VSTOPNICE
  16. 11., Nova Gorica, Hit Športni Center • VSTOPNICE
  17. 11., Maribor, Dvorana UŠC Leona Štuklja • VSTOPNICE
  23. 11., Novo Mesto, Dvorana Marof • VSTOPNICE
  24. 11., Slovenj Gradec, Športna dvorana • VSTOPNICE
  1. 12., Kranj, Dvorana Zlato Polje • VSTOPNICE
  8. 12., Celje, Dvorana Golovec • VSTOPNICE

  Read more
 • MEDREVESA (2018)

  Predstavljamo nov singel Medrevesa in njegov videospot.
  Producent pesmi je Dejan Radičević.
  Režijski stol je tokrat zasedla naša znanka Enya Belak Gupta, ki je pred 11imi leti z bratom Luko nastopala v našem videospotu Male Roke. Igralsko zasedbo sestavljata Jack Roth in Sarah Beck Mather. Spot je snemal v Londonu in Ljubljani.
  Medrevesa napoveduje jesenski izid novega albuma in vseslovensko dvoransko turnejo, ki bo sledila.
  Uživajte!

  Read more
 • NAZAJ V STUDIO

  Dovolj počitka. Čas, da zaživi nova glasba. Nazaj v studio. A tokrat malo drugače; vrata bomo pustili rahlo priprta, da boste nastajanje novega albuma lahko spremljali tudi vi in sicer na Volkswagnovi spletni strani www.volkswagen.si/sddh in njihovih družbenih omrežjih. Med tedenskimi video in foto poročili vas bodo čakali tudi prenosi v živo in zanimive nagradne igre; vse od obiska v studiu do … naj kaj ostane tudi presenečenje. O vsem pa boste pravočasno obveščeni na Volkswagnovih spletnih kanalih.

  #SDDHVW

  Read more
 • 2-OFF-SEMNAJST

  Leto 2017 se počasi, a vztrajno izteka. In zdaj, ko je za nami še zadnji letošnji koncert ter gledamo nazaj, vse tja do 2015, ko sta izšli Infra in Ultra, si ne moremo kaj, da nas ne bi preveval občutek izjemne hvaležnosti za vso podporo in pozornost, ki ste nam jo izkazali v tem obdobju; za polne in razprodane koncerte, za vse klike na naše videe, za vse glasove, ko je bilo potrebno izbrati popevko dneva, tedna, meseca, za vse prijazne besede, ki ste nam jih namenili v živo, prek sporočil, prek skrivnostnih listkov nalepljenih na vrata zaodrja … Veliko lepega smo deležni od vas in le upamo lahko, da vam vsaj del te topline in energije vračamo na naših koncertih.

  Hvala tudi vsem partnerjem, ki ste nas tako ali drugače podprli ob večjih podvigih oz. nas podpirate že dolga leta; Volkswagen (s katerim smo v začetku decembra vstopili v 10. leto sodelovanja), Obsešen, Frizerski salon Mali, Tama, Bam Guitar Center, Yamaha, Sennheiser, Audio Pro, ADJ, Meridian Fit, Studio Tamara, Avtobusni Prevozi Weber, Prevozi Klemenčič, Rockwagen, Val 202 & Izštekani, Rock Radio, Radio Center, Europlakat in številni drugi, ki ste nam “držali štango” v svojem lokalnem okolju. Hvala vsem na Nika Records za vso podporo in zaupanje. Hvala vsem organizatorjem, promotorjem (še posebej Agenciji Uran za turnejo Do Konca), tehničnim ekipam (predvsem ADR Audio (Dolga Pot Domov akustična turneja) in Bumerang (Do Konca turneja)) in ostalim sodelujočim ekipam za uspešno izpeljane in nemalokrat razprodane koncerte. Hvala vsem bendom in izvajalcem, s katerimi smo imeli čast in veselje deliti odre, projekte, komade … In nenazadnje; hvala našim nepogrešljivim SDDH Crew, SDDH Sound, SDDH Light, SDDH Merch, SDDH Photo, SDDH WebTeam ter managementu za vse preložene škatle, skrb in neprespane noči, ko ste se z nami preganjali od koncerta do koncerta.

  Veliko se je zgodilo in posledično sta zadnji dve leti in pol minili kot bi trenil z očesom. Navzlic temu je čas, da za nekaj časa pritisnemo “OFF” in se za skoraj leto dni koncertno povsem izklopimo.

  Naj vam leto 2018 prinese veliko dobrega in lepega, predvsem pa ne pozabite dobro in lepo deliti naprej, še posebej s tistimi, ki to najbolj potrebujejo. V razburljivih prazničnih dneh, ki so pred nami, pa ne pozabite, da naj petarde in podobne pokalice ostanejo tam kjer so; na policah trgovin, ki jih prodajajo. Naj poka, grmi in se trese le iz vaših zvočnikov ali slušalk.

  Mi se spet vidimo 14. septembra 2018 v ljubljanski Hali Tivoli, kjer vam pripravljamo nekaj posebnega. Do takrat; pazite nase in previdno skozi ovinke.

  Hvala vam za vse & naj bo res DVA-AWESOMENICET!!! ;)
  Vaši, Siddz

  Vstopnice za 14. 9. 2018, Ljubljana - Hala Tivoli; ŽE V PRODAJI - TUKAJ!

  Read more
 • Izštekanih 10: Siddharta z gosti

  IZŠTEKANIH 10: SIDDHARTA Z GOSTI
  Kino Šiška, Ljubljana, 6. 12. 2017, ob 20.00
  KONCERT JE RAZPRODAN!
  10 let po našem drugem nastopu v oddaji Izštekani na Valu 202, ki je izšel tudi na albumu "Izštekani" (2007), se bo bomo znova izštekali. Na tradicionalnem decembrskem dogodku IZŠTEKANIH 10 v Kinu Šiška bo 10 skladb izvedlo 10 gostov, s katerimi doslej še nismo sodelovali. 10 pesmi pa bomo tako ali drugače izštekano izvedli sami. Velika večina repertoarja bo iz obdobja zadnjih 10 let. Nekateri gostje bodo skladbe izvedli sami, drugi skupaj z nami, vsak pa bo interpretaciji dodal svoj prepoznavni pečat. Ne zamudite našega tretjega izštekavanja, ki bo potekalo pred občinstvom v velikem slogu - in obenem na intimen, okleščen, pritajen, drugačen, zelo izštekan način.

  Gosti:
  Hamo
  Jardier
  Koala Voice
  Buda (Elvis Jackson)
  Matter
  Patetico
  Neca Falk
  Mrfy
  Murat
  Gianni Poposki (Noctiferia)
  Bojan Cvetrežnik

  Read more

social media feed

  web store updates & special offers

   upcoming live dates