2011

 • 2011 SE ZAKLJUČUJE IN ...

  Kaj naj rečemo?

  Pestro leto je za nami.

  Lansirali smo video “Narava”, napisali 13 novih pesmi, bili v LA-ju in nazaj, izštekani prekrižali mediteransko morje, odigrali 3 in pol ured trajajoč koncert na stadionu, tam posneli našo 6. album “VI” in dvojni DVD “Stadion Stožice”, predstava Livingsotnov Poslednji Poljub je dobila Zlato Paličico, novembra smo istočasno izdali album “VI” (producent Ross Robinson) in dvojni DVD z dokumentarcem, decembra smo lansirali video za “Postavi se na mojo stran”, imeli nekaj res izjemnih koncertov širom Slovenije, bili del videa “A maš tak flow”, katerega avtor je naš dober prijatelj in koreograf Miha Krušič, uresničili nekaj malih želja nekaterim med vami, ki ste si to več kot zaslužili, bilten Aipa je izbral videospot Platina (avtorji: Testtube) kot najboljši slovenski video desetletja (!) in zdaj smo kjer smo s preprostim zaključkom: zaradi vas je bilo vse to vredno! Vi ste nam to omogočili! Brez vas se večina teh stvari ne bi zgodila!

  Vi nas delate močne(jše)!
  Vi ste razlog zakaj smo tu!
  Vi ste zapisani globoko v naših srcih!
  In za to smo vam iskreno hvaležni!

  Poklon vsem vam in eno vražje 2012 vam želimo!

  Vaši (vedno),
  Siddharta

  Read more
 • SFINGA PRIPLEZALA NA VRHOVE

  Sfinga, tisti gorniški film, ki smo mu posodili Naravo in je zanj naš Tomaž spisal glasbo, je film kar nekaj presežkov. Do sedaj si ga je ogledalo že preko 22.000 gledalcev, poleg tega pa je prejel vrsto nagrad na mednarodnih festivalih gorniškega filma:
  • Nagrada občinstva in posebna nagrada žirije – 5. IMFFD, Ljubljana
  • Najboljši alpinistični film – 7. INKAFEST, Huaraz
  • Najboljši dokumentarni film – 19. MHFH, Poprad
  • GRAND PRIX, Zlati encijan za najboljši film – 29. UNNIM, Torelló
  • Srebrni Encijan za najboljši scenarij – 29. UNNIM, Torelló

  Slišali smo tudi, da je v pripravi tudi dokumentarni »film o filmu«, ki bo celovito predstavil zakulisje nastajanja in distribucije filma Sfinga. Premiera je predvidena za april 2012.

  Čestitke ekipi!
  Siddharta

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 26. 12. 2011, LJUBLJANA

  Prenovljen Kongresni trg in začetek finala veselega decembra v Ljubljani. In mi, seveda. Že na tonski vaji smo zbudilli prestolnico, koncert je bil pa sploh ok. Malo smo se bali mraza in trdih prstov, ampak ni bilo silne panike. Skoraj dve uri sta minili hitro, vmes pa nam je spet ponagajal stari znanec iz Plastike. Smo ga lovili pa je spet ušel ... Po polnoči smo zapeli še "vse najboljše" našemu Janiju in preganjali mraz s Štefanovim kuhanim vinom.

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 23. 12. 2011, KRANJ

  Uvod v praznike smo naredili v Kranju. Polno in glasno Zlato polje nas je prevzelo. Na odru smo res uživali, švicali in predajali energijo vam. Med Plastiko nas je obiskal roza čerubek in preden smo mu uspeli razložiti, da je lahko tudi december čas kolin, se je že potuhnil. Kakorkoli, super organizacija, super publika, super večer. Pa še Tisa je izpit naredila.

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 16. 12. 2011, MARIBOR

  Naš mariborski izlet se je pravzaprav začel že v četrtek. Z radiem Center in našimi fani smo skupaj v Chill Outu pogledali DVD iz Stožic, kakšno rekli in nazdravli rokenrollu. Noč je bila kar prekratka, tako da smo spali raje čez dan. :) Hotel Betnava je bil idealen za to.
  V petek pa nas je pričakal že nekaj dni prej razprodani Štuk. Vedno znova se radi vračamo v štajersko prestolnico in veselili smo se tega nastopa. Po pričakovanjih nas Štuk ni razočaral ... Publika je bila divja, energija na odru tudi. Čarobna noč, Le mavrica in celo nekaj snežink na poti domov.

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 3. 12. 2011, PTUJ

  Malce utrujeni po dveh zaporednih dneh nastopanja smo se okrog 13h podali na Brucovanje na Ptuj. Veliko nas je na busu ujelo še kakšno manjkajočo urico spanja, da bi lahko bila zvečer energija na vrhuncu. Klub ptujskih študentov se je zelo potrudil pri organizaciji dogodka na vseh nivojih; gurmansko razvajanje v restavraciji Amadeus, ozvočenje, zaodrje, prijaznost. Vse to smo skušali vrniti z energijo na odru. Oder pa nismo zasedli samo mi. Preko spletnih omrežij smo spoznali petnajstletnika iz Ptuja, ki resnično obvlada igranje marimbe in ki mu je SIddhartina glasba blizu. Pri Belem labodu in Vojni idej se nam je tako na odru pridružil Gregor Nestorov. Vrhunska kolaboracija vredna še kakšne ponovitve! Pa seveda veliko uspeha vsem brucem!

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 2. 12. 2011, HOTEDRŠICA

  Hja, 12 let je minilo, ko smo bili nazadnje v Hotedršici. Pa vendar se je zdelo kot včeraj. Poznani backstage in legendarni leseni šank v njem, ki nas je davno takrat celo grel. Vpletenost celotne lokalne skupnosti v dogodek tega večera nas je prijetno presenetil in počutili smo se resnično dobrodošle. Domača pojedina in divjačina v Štefkini sobi gostilne Turk je bila za prste oblizniti. Nastop se je stopnjeval iz komada v komad in lepo je bilo videti iskrice v očeh mlade publike v prvih vrstah. Po polnoči smo skupaj z dvorano zapeli našemu Tomažu, saj je 3. 12. njegov rojstni dan. Podpisi in slikanje ter pot domov...super je bilo!

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 1. 12. 2011, LJUBLJANA

  Plošča VI je uradno izšla, zato smo šli v Cvetličarno ter z rokenrolom in prijatelji počastili ta veseli dogodek. Pred samim nastopom smo si lahko s 3D očali ogledali promocijski video za Postavi se na mojo stran. Setlista je imela 26 komadov, vključeni so bili tudi vsi sveži, je dve uri in pol tresla ta ljubljanski klub. Odigrali smo tudi že malce pozabljene "..." ter premierno na takšnem odru tudi zaključno pesem predstave Livingstonov poslednji pojub Anton Podbevšek teatra. Hvala Irena, Brina in Katarina, da ste bile ta večer naše. Z nami pa je bilo ta večer tudi veliko poznanih obrazov, podpornikov, sopotnikov, soborcev, prijateljev, s katerimi smo po koncu koncerta nazdravili.

  Read more
 • NOVI ALBUM “VI” IN DVOJNI DVD “STADION STOŽICE” V PRODAJI ZDAJ!!!

  Naš novi album “VI” in dvojni DVD “Stadion Stožice” sta ekskluzivno ŽE V PRODAJI v Big Bang trgovinah.
  Od 1. decembra pa bosta na voljo tudi na ostalih prodajnih mestih, iTunes in v naši novi spletni trgovini!

  Podpisovanja v Big Bang trgovinah bodo:
  KOPER, 24. 11., 17.00
  LJUBLJANA (Citypark), 25. 11., 17.00
  KRANJ, 25. 11., 19.00
  CELJE, 28. 11., 17.00
  MURSKA SOBOTA, 29. 11., 17.00
  MARIBOR (Europark), 29. 11., 19.00
  NOVO MESTO, 30. 11., 17.00

  50 minutni Dokumentarec o koncertu na Stadionu Stožice se bo zavrtel na MTV-ju v:
  soboto, 26. novembra ob 20:10
  In nedeljo 27. novembra ob 16:30!

  1. decembra vas pričakujemo v ljubljanski Cvetličarni, kjer bo promocijski koncert ob izidu plošče, v program pa bomo zamešali še nekaj starih pesmi. Prav tako boste lahko priče predpremieri našega novega videospota Postavi Se Na Mojo Stran, ki je posnet v 3D tehniki. 3D očala bodo na voljo na koncertu, kjer boste lahko kupili tudi novo ploščo “VI” in dvojni DVD “Stadion Stožice” (3D očala vključena tudi v DVD paket)!

  2. decembra bo uradna premiera 3D videa, Postavi Se Na Mojo Stran, tudi na RTV SLO 2 v oddaji Videozid.

  Read more
 • PODPISOVANJA V BIG BANG TRGOVINAH

  Znani so datumi, lokacije in ure podpisovanj naših plošč in DVD-jev v trgovinah Big Bang.
  KOPER, 24. 11., 17.00
  LJUBLJANA (Citypark), 25. 11., 17.00
  KRANJ, 25. 11., 19.00
  CELJE, 28. 11., 17.00
  MURSKA SOBOTA, 29. 11., 17.00
  MARIBOR (Europark), 29. 11., 19.00
  NOVO MESTO, 30. 11., 17.00

  Naš novi album VI bo vseboval 12 pesmi in 24 stransko knjižico, ki bo vsebovala malo morje fotografij s stadiona (mogoče se na kateri prepoznate), za produkcijo pa je tudi tokrat poskrbel Ross Robinson.

  Dvojni koncertni DVD bo poleg triurnega koncerta na enem ploščku, na drugem vseboval tudi 50 minutni dokumentarec o nastanku dogodka in vtisih po njem ter 3D fotogalerijo s približno 70imi fotografijami.
  V 3D tehniki bo tudi ovitek in 20-stranska knjižica v njem. Za lažji ogled teh fotografij, ovitka in knjižice bodo priložena 3D očala.

  V prvem tednu, med 23. in 30. novembrom, bosta oba izdelka na voljo ekskluzivno v vseh prodajalnah Big Bang, kjer bomo vaše izvode tudi podpisovali (točne datume, ure in kraje še sporočimo).
  Od 1. decembra dalje pa bosta na voljo tudi v ostalih trgovinah in v naši prenovljeni spletni prodajalni.

  Naš novi album "VI" in dvojni DVD "Stadion Stožice" si ŽE LAHKO PREDNAROČITE na http://www.bigbang.si/siddharta-vi. Naročila pobrana do 22. 11. 2011 do 12h bodo dostavljena 23. 11. 2011*.
  * Datum dostave velja samo za Slovenijo.

  Koncert ob izidu plošče bo 1. decembra v ljubljanski Cvetličarni! Poleg novih, pa boste seveda deležni tudi starih uspešnic. Pred koncertom si boste (pred)premierno lahko ogledali tudi naš novi videospot, ki bo posnet v 3D tehniki, Postavi se na mojo stran! Očala za ogled od 23. 11. dobite v Big Bang trgovinah. Vstopnice za koncert si lahko zagotovite na tej povezavi: http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-cvetlicarna-108098/event.html.

  Se vidimo tam!

  Siddharta

  Read more
 • Prednaročila

  Naš novi album "VI" in dvojni DVD "Stadion Stožice" si ŽE LAHKO PREDNAROČITE na http://www.bigbang.si/siddharta-vi. Naročila pobrana do 22. 11. 2011 do 12h bodo dostavljena 23. 11. 2011*.
  * Datum dostave velja samo za Slovenijo.

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 5. 11. 2011, ŠENTJUR

  ŠKMŠ je praznoval 15 let obstoja. In slavje je bilo kot se spodobi...v notah rokenrola. Kot kaže smo si s ŠKMŠjevci usojeni na vsakih pet let, saj smo z njimi praznovali že na 5 in 10 letko. Super dvoranca je bila nabita z energijo in fani, tako da je bil, kljub tehničnim težavam ozvočevalca (zato smo žal začeli z zamudo in imeli vmes nekaj težav s Tomijevim mikrofonom), špil divji in čustven.
  ŠKMŠ, še enkrat vse najboljše in upamo, da se vidmo prej kot 2016! :)

  Read more
 • 23. 11. 2011!

  Po tem, ko smo 18. junija, skupaj z vami, na stadionu Stožice, posneli našo novo ploščo VI in triurni koncertni DVD, z vami končno lahko delimo še datum izida obeh nosilcev.
  To je sreda, 23. 11. 2011!

  Naš novi album VI bo vseboval 12 pesmi in 24 stransko knjižico, ki bo vsebovala malo morje fotografij s stadiona (mogoče se na kateri prepoznate).
  Vrstni red pesmi bo sledeč:

  • Postavi Se Na Mojo Stran
  • Malishka
  • Noraterra
  • Arena
  • Bel Labod
  • Bonsai
  • Sam
  • Spet Otrok
  • General
  • Hollywood
  • Indian Boy
  • VI.

  Dvojni koncertni DVD bo poleg triurnega koncerta na enem ploščku, na drugem vseboval tudi 50 minutni dokumentarec o nastanku dogodka in vtisih po njem ter 3D fotogalerijo s približno 70imi fotografijami.
  V 3D tehniki bo tudi ovitek in 20-stranska knjižica v njem. Za lažji ogled teh fotografij, ovitka in knjižice bodo priložena 3D očala.

  V prvem tednu, med 23. in 30. Novembrom, bosta oba izdelka na voljo ekskluzivno v vseh prodajalnah Big Bang, kjer bomo vaše izvode tudi podpisovali (točne datume, ure in kraje še sporočimo).
  Od 1. decembra dalje pa bosta na voljo tudi v ostalih trgovinah in v naši prenovljeni spletni prodajalni.

  Koncert ob izidu plošče bo 1. decembra v ljubljanski Cvetličarni! Poleg novih, pa boste seveda deležni tudi starih uspešnic.
  Se vidimo tam!

  Siddharta

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 30. 10. 2011, KOPER

  Samo da smo zapeljali ven iz Ljubljane, že se je pokazalo sonce, ki smo ga tako pogrešali kar nekaj dni. Sprehod ob morju je bil nujen za dušo. Zadnje tedne, ko finiširamo plato in DVD, res ni bilo veliko časa za takšne podvige. Gostoljubje v Karjoli nas je še dodatno okrepčalo in poizkusi izdelave križanke so skrajšali urice do nastopa.
  Špil je bil pa nor!
  Točno to smo rabili...
  Energija v šotoru je kar špricala naokrog, fani so noreli, mi z njimi. Res krasno in markantno! Dve uri sta šli mimo prehitro in Vojna idej je izzvenela v tiho Koprsko noč. Fotke, podpisi in vse najboljše našemu Dušiju.

  Koper, do naslednjič!

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 27. 10. 2011, ARENA STOŽICE, LJUBLJANA

  Dvorana  v Stožicah je za en večer gostila Alumni klub Ekonomske fakultete in ker je naš Primož diplomiral na omenjeni fakulteti, sta se zgodbi hitro povezali. Skoraj dve uri smo tresli dvorano in preizkušali njeno novo zvočno podobo. Moramo reči, da so se izkazali tako Primoževi "sošolci" kot tudi zvok v dvorani. Lep večer se je zaključil z druženjem prijateljev v zaodrju.

  Read more
 • LIVINGSTONOV POSLEDNJI POLJUB DOBIL ZLATO PALIČICO 2011

  14. bienalni mednarodni festival igranih predstav za otroke in mlade ZLATA PALIČICA 2011
  Strokovna žirija za nagrade festivala Zlata paličica v sestavi Petra Pogorevc, Marko Čeh in dr. Igor Saksida si je ogledala deset tekmovalnih predstav po izboru selektorja Mateja Bogataja.
  Kritično je ovrednotila tako posamezne elemente videnih predstav kot celovitost njihove sporočilnosti, posebej pa je bila pozorna na inovativnost in kompleksnost gledališke govorice.

  Nagrado za najboljšo predstavo v celoti je prejel gledališki rock koncert za otroke in mladino Livingstonov poslednji poljub Nane Milčinski, Siddharte in Igorja Štromajerja v produkciji
  Anton Podbevšek Teatra.

  Obrazložitev strokovne žirije:
  Gledališki rock koncert za mladino in otroke Livingstonov poslednji poljub se vešče izogne nevarnosti, da bi besedilna predloga v njem učinkovala zgolj kot komentar glasbe ali slike. Je celovita, dosledna in sugestivna sinteza besede, zvoka, podobe in giba; dinamično zlitje raznovrstnih avtorskih poetik v silovit spektakel, ki svoje ciljno občinstvo pritegne in nagovori. Livingstonovo sporočilo v njem oživi in postane gledalčevo: biti drzen, izviren in vztrajen, iskati onkraj znanih meja. 

  Read more
 • LIVINGSTONOV POSLEDNJI POLJUB – PONOVITVE

  Livingstone se očitno ne more nehati poljubljati. Spodaj datumi in ure ponovitev predstave Livingstonov Poslednji Poljub;

  APT, Novo mesto
  3. oktober, ponedeljek - predstavi ob 13.00 in 18.00
  4. oktober, torek - predstavi ob 10.00 in 12.30

  ZLATA PALIČICA 2011, Ljubljana (Lutkovno gledališče Ljubljana/Dvorana pod zvezdami)
  9.oktober, nedelja - predstava ob 20.00
  10. oktober, ponedeljek - predstava ob 20.00

  CANKARJEV DOM (Linhartova dvorana), Ljubljana
  24. november, četrtek - predstavi ob 10.00 in 12.00
  25. november, petek - predstavi ob 10.00 in 12.00

  Read more
 • KONCERT V ARENI STOŽICE PRESTAVLJEN NA OKTOBER!

  Koncert v Areni Stožice je zaradi vzdrževalnih del prestavljen z 22. septembra na 27. oktober!

  Read more
 • ŽIVI VTISI, 9. 9. 2011
  “RITEM MLADOSTI”

  Imamo ritem in mladost, skupaj z vami še norost! Polurni Blitzkrieg, nova doza adrenalina, zgodnje jutro in pozna noč...škoda le, da nismo mogli po koncertu skupaj nazdraviti! Salute, prost, cheers, vivat, na zdravje!

  Read more
 • ŽIVI VTISI, NOVA GORICA, 3. 9. 2011

  Vroče sobotno popoldne, sonce v oči na tonski vaji in nova zmaga Slovenije (dejmo naši!!) so napovedovali obetaven večer. Kot se je izkazalo kasneje, je bil več kot to! Najprej so za nas naravnost kraljevsko poskrbeli v restavraciji Dam, kjer so nam njihove ribje perverzije (še danes si oblizujemo prste) dale moči za udaren koncert. Po napovedih organizatorjev naj bi na travnik prišlo pet tisoč ljudi, vendar je Nova Gorica pokazali svoj rokerski značaj in pogled z odra je razkril še dodatnih pet tisoč članov naše familije. Skratka 10.000 grl nam je pomagalo dokončati 2 urni set (od tega 4 komadi iz prihajajoče VI). Tudi najmlajši so zdržali do konca in po koncertu dobili kak avtogram in fotko za spomin. In prav je tako! Domov smo se vrnili pravočasno, da smo navijali še za našega Zavca...za nas si zmagovalec! Nova Gorica, hvala za čudovit večer in upamo, da se vidimo prej kot čez štiri leta.

  Read more
 • PRIKLON VSEM VAM!

  Ganjeni ugotavljamo, da ste se imeli vsaj tako dobro kot mi.
  To priložnost bi radi izkoristili, da se zahvalimo najprej vsem VAM, ki ste prišli na koncert, naši najožji ekipi, ki nas spremlja na vseh koncertih, gostujočim glasbenikom, plesalcem, snemalni ekipi, Rossu, ekipam, ki so z veliko truda in požrtvovalnosti delale na lokaciji 6 polnih dni in omogočile koncert kakršnega ste videli, generalnemu sponzorju Volkswagen in medijskim partnerjem Val 202, Story, TV3, MTV, Žurnal24 in Najdi.si.

  Po skoraj 8-ih mesecih pripravljanja je koncert uspel bolje, kot smo si upali sanjati v najbolj divjih sanjah.
  En zelo iskren priklon vsem, prav VSEM! Uresničili ste naše sanje. VI. Vsi!

  Radi vas imamo,
  Siddharta!

  Read more
 • BREZPLAČEN PRENOS “INDIAN BOY”!

  "Indian Boy" je deseta skladba z naše prihajajoče plošče, ki jo bomo v živo posneli na stadionu Stožice, 18. 6. 2011.

  Tukaj si jo lahko prenesete brezplačno!

  Uživajte!
  Siddharta

  Karte so na voljo prek http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/event.html.
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  zelenico - fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Kompas, Trafike 3dva, www.eventim.si in www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi:
  http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  INDIAN BOY

  I am a better man
  I watch you through the eyes of mystic love
  I am a better man
  I want you to be fine at any time

  I know it's time for love
  I know it's time for you again
  I know it's time for life

  And I know it's time for peace
  I know it's time for holding hands
  I know it's time for us

  And the way you sleep
  In silence
  And the way you heal
  Go on
  And the way you smile
  Keep smiling
  And the way you bleed
  Hold on

  You'll always be my Indian boy
  Don't deny, you're out of this world
  You'll always be my Indian boy
  Everytime you're happy and when you hurt

  You'll always be my Indian boy
  Don't deny, you're out of this world
  You'll always be my Indian boy
  Everytime you're happy and when you learn

  Read more
 • KORISTNE INFORMACIJE ZA OBISK KONCERTA NA STADIONU STOŽICE, 18. 6. 2011

  MLADOLETNI: Vstop na prireditev imajo osebe z dopolnjenimi 16. letom starosti. Osebam, mlajšim od 16 let, je vstop prepovedan brez spremstva staršev ali drugih zakonitih skrbnikov. Osebam, mlajšim od 16 let, je med 24.00 in 5.00 uro zjutraj prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se toči alkoholne pijače. (Zakon o varstvu javnega reda in miru, 21. člen, UL RS 70).  V praksi bo to tako, da bo na vhodu varnostnik zahteval osebni dokument od obiskovalca, ki je videti mlajši od 18 let. Če bo obiskovalec mlajši od 16 let, mora imeti s seboj spremstvo polnoletnega ožjega družinskega člana (oče, mati, brat, sestra) ali polnoletno osebo, ki bo imela pri sebi pooblastilo enega od staršev za spremstvo njegovega otroka. Podatke o osebi mlajši od 16 let, o spremljevalcu ter morebitnem pooblastilu bo varnostnik napisal na evidenčni list ter vzel pooblastilo. Oseba, mlajša od 16 let, brez ustreznega spremstva, bo napotena na blagajno, kjer bo dobila povrnjeno kupnino za vstopnico.

  VHODI ZA INVALIDE: Karte za invalide so na voljo na vhodih B in C. Iz garaže so na voljo tudi dvigala, ki invalide pripeljejo na plato, s katerega dosežejo svoj prostor.

  PREPOVEDANO: Na stadion je prepovedan vnos steklenic in ostale steklovine, alkoholnih in drugih pijač, hrane, narkotikov, ostrih predmetov, orožja, eksplozivnih sredstev, ter ostalih predmetov, ki lahko ogrožajo ali poškodujejo ostale obiskovalce. Vstop živalim ni dovoljen.

  VSTOP NA LASTNO ODGOVORNOST: Vsak obiskovalec se koncerta udeležuje na lastno odgovornost, odgovarja za svoje imetje ter je dolžan poskrbeti za lastno varnost in varnost oseb, ki so mu blizu. Organizator ne prevzema odgovornosti za izgubljene ali poškodovane predmete, prav tako ne prevzema odgovornosti za morebitne kršitve zakona udeležencev koncerta.

  PROMETNI REŽIM: Prometni režim bo na Vojkovi cesti na dan prireditve med 17. in 01. uro spremenjen (enosmerni promet). Udeležence v prometu naprošamo, da upoštevajo prometno signalizacijo.

  PARKIRIŠČA: Vsa parkirišča v okolici stadiona, ki so v lasti oz. upravljanju JP LPT, bodo  v času koncerta odprta in brezplačna.

  MESTNI AVTOBUSI: Na dan koncerta bo v času PRED KONCERTOM od 17.00 ure do 21.00 ure na progi  20 vozilo več avtobusov (proga št.20 bo v zadnjem delu spremenjena zaradi spremenjenega prometnega režima v okolici stadiona: Vojkova – obračališče – Štukljeva – Dunajska – Baragova – Vojkova).
  Avtobusi bodo vozili tudi v času PO KONČANEM KONCERTU in sicer na progah:
  Proga 1: Vojkova cesta – Bavarski dvor – Vižmarje – Brod
  Proga 3: Vojkova – Bavarski dvor – RudnikProga 5: Vojkova – Bavarski dvor – Podutik
  Proga 7: Vojkova – Kranjčeva – Pokopališka – Šmartinska – Nove Jarše
  Proga 6: Vojkova – Bavarski dvor – Dolgi most
  Proga 6: Vojkova – Baragova – Dunajska – Črnuče
  Proga 11: Vojkova – Bavarski dvor – Zalog
  Proga 13: Vozi po redni liniji iz obračališča pod nogometnim igriščem (vhod 1, 2)
  Zadnji odhod avtobusa izpred ŠRC Stožice bo 30 minut po končanem koncertu!!!
  Voznina se poravna z Urbano (80 centov).


  PREVOZI NA KONCERT IZ DRUGIH SLOVENSKIH MEST: Na koncert so urejeni prevozi tudi iz drugih slovenskih mest in sicer z avtobusi preko Kompasa ( http://www.kompas.si/portaldoc/ostalo/obvestila.asp?p=siddharta_koncert.htm ) in vlaki preko Slovenskih železnic ( http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/dodatna-ponudba/koncerti ).

  URADNI AFTER PARTY: Uradni after party, ki se ga bodo udeležili tudi člani Siddharte, bo v Cvetličarni.

  Read more
 • BREZPLAČEN PRENOS “HOLLYWOOD”!

  "Hollywood" je deveta skladba z naše prihajajoče plošče, ki jo bomo v živo posneli na stadionu Stožice, 18. 6. 2011.

  Tukaj si jo lahko prenesete brezplačno!

  Uživajte!
  Siddharta

  Karte so na voljo prek http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/event.html.
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  zelenico - fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Kompas, Trafike 3dva, www.eventim.si in www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi:
  http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler


  HOLLYWOOD

  Stoletje zvezd gre mimo mene, ko vozim se vmes
  Zidovi polni neona in velikih čudes
  Le nekaj sveč bo gorelo zato, da biseri izginejo
  Milijone solz bo hlapelo takrat, ko spet nazaj se vrnejo

  Verjela si noro v najino moč
  Poletela, letela bi daleč od tod
  Verjela si noro v najino moč
  Odletela si sama čez Hollywood

  Je presvetlo, da bi zaspal, ko peljem se skozi noč
  Nihče ne bo me prepoznal, ker svetimo drugod
  In te ljudi se v miru pusti
  Pozabimo, da obstajajo
  Vse te zvezde, ki vodijo nas
  Pustimo jim, pustimo čas

  Verjela si noro v najino moč
  Poletela, letela bi daleč od tod
  Verjela si noro v najino moč
  Odletela si sama čez Hollywood

  Read more
 • PRIDITE Z VLAKOM ZA 50 % CENE!

  Na koncert se odpeljite ugodno in okolju prijazno z vlakom.

  Z nakupom vstopnice za naš koncert na stadionu Stožice v Info centrih Slovenskih železnic http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/dodatna-ponudba/koncerti na železniški postaji v Celju, Mariboru in Ljubljani, boste prejeli bon za 50 % cenejše povratno potovanje z vlakom za 2 osebi, ki ga lahko unovčite do koca leta. Tudi sicer boste na koncert potovali ugodno: vsak konec tedna je namreč vaše povratno potovanje z vlakom kar 30 % cenejše.

  Kako z železniške postaje Ljubljana do Športnega centra Stožice?
  http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/po-sloveniji/najhitreje-in-najugodneje-do-sportnega-centra-stozice

  Preveri vozni red vlakov: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi

  Read more
 • BREZPLAČEN PRENOS “BEL LABOD”!

  “Bel Labod” je osma skladba z naše prihajajoče plošče, ki jo bomo v živo posneli na stadionu Stožice, 18. 6. 2011.

  Tukaj si jo lahko prenesete brezplačno!

  Uživajte!
  Siddharta

  Karte so na voljo prek http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/event.html.
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  zelenico – fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Kompas, Trafike 3dva, www.eventim.si in www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi: http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  BEL LABOD

  Soj prestrašenih oči
  Tam sem vedel, da si ti
  Daleč stran se čutiva
  Tu narazen padava

  Ista pesem isti zvok
  Nekje na severu je razlog

  Silen vihar
  Burna noč
  Odnese me bel labod
  Nič se ne boj
  kmalu bom tvoj

  Na koncu sveta se ti boš skrivala
  A jaz bom našel pot do tja
  Povej vsem, ki bi te z medom hranili
  Da ni več upanja za njih
  Ni več upanja

  Komu smejejo se vsi
  Vso ljubezen sem polil
  Vso ljubezen sem polil!!!
  Kdo ste vi, ki pijete vse to, kar del mene je in bo ostalo tu
  Tu!

  Ista pesem isti zvok
  Nad mene planil je

  Silen vihar
  Burna noč
  Odnese me bel labod
  Nič se ne boj
  kmalu bom tvoj

  Na koncu sveta se ti boš skrivala
  A jaz bom našel pot do tja
  Povej vsem, ki bi te z medom hranili
  Da ni več upanja za njih

  Read more
 • NOVICE S POLICE

  V nedeljo nas boste lahko gledali v oddaji NLP na RTV SLO1.

  Na Petrolu lahko karte kupite z 20 % popustom, če ste imetnik njihove Petrol Klub kartice.
  Več na tej povezavi (str. 14.): http://issuu.com/petrol_si/

  V nedeljo končno pride Ross. To pomeni, da začnemo z zadnjimi, posledično tudi najintenzivnejšimi, pripravami na naš stadionski koncert. Nekaj nam pravi, da je samo še dobra dva tedna do koncerta.

  Hitro po karte, če jih še nimate in se vidimo!

  Siddharta

  Read more
 • BREZPLAČEN PRENOS “POSTAVI SE NA MOJO STRAN”!

  “Postavi se na mojo stran” je sedma skladba z naše prihajajoče plošče, ki jo bomo v živo posneli na stadionu Stožice, 18. 6. 2011.

  Tukaj si jo lahko prenesete brezplačno!

  Uživajte!
  Siddharta

  Karte so na voljo prek http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/event.html.
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  zelenico – fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Kompas, Trafike 3dva, www.eventim.si in www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi: http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  POSTAVI SE NA MOJO STRAN

  Kaj govori ta gospod
  Brate ubij, ko bo noč!
  Tako se dela to
  Videl noben ne bo

  Varaj ljudi, kri jim pij
  in boš imel vse stvari
  Tako se dela to
  Videl noben ne bo

  On si misli, da sem nor
  Gleda me v oči
  Jaz pa pravim ti

  Postavi se na mojo stran
  Verjemi, da ne bo zaman
  Ne dovolimo, da gredo
  sivi oblaki na nebo

  Postavi se na mojo stran
  Verjemi, da ne bo zaman
  Ne dovolimo, da se bo
  iz nas norca delalo

  Pridi gospod, režemo
  vaše ime in srce
  Tako se dela to,
  tako zelo trdo

  Kam greste vi, pesniki?
  On pravi mi, ko boli
  Tako se dela to,
  in to vsi gledajo

  On si misli, da sem nor
  Gledam ga v oči
  Jaz pa pravim ti

  Postavi se na mojo stran
  Verjemi, da ne bo zaman
  Ne dovolimo, da gredo
  sivi oblaki na nebo

  Postavi se na mojo stran
  Verjemi, da ne bo zaman
  Ne dovolimo, da se bo
  iz nas norca delalo

  Read more
 • STADION 2003 NA RTV SLO 2 & MTV ADRIA

  11. junija se bo naš stadionski koncert iz 2003 v celoti predvajal na RTV SLO 2 in sicer ob 22.00.
  Viden bo tudi prek povezav:
  http://tvslo.si/#tv.slo2

  Isti dan bo 2 uri prej viden tudi na MTV Adria, torej ob 20.00.

  Hitro po kokice in nekaj za poplaknit, pa kavč ne pozabite rezervirati!

  Siddharta

  Read more
 • Brezplačno prenesite dokumentarec o našem stadionskem koncertu iz leta 2003!

  8 let po našem koncertu na stadionu Bežigrad smo prepričani, da je zdaj pravi trenutek, da z vami delimo dokumentarec o tem dogodku.
  Prenesete si ga lahko tukaj: [HQ download link]

  Uživajte!
  Siddharta


  Karte za naš koncert na stadionu Stožice, 18. junija 2011, so na voljo prek http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/
  event.html
  .
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  zelenico - fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Kompas, Trafike 3dva, www.eventim.si in www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi:
  http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  Read more
 • Brezplačni Prenos - “Arena”!

  Skladbo si lahko prenesete s klikom na spodnjo povezavo.

  Uživajte!
  Siddharta

  Read more
 • Brezplačni prenos “Sam”!

  “Sam" je šesta skladba z naše prihajajoče plošče, ki jo bomo v živo posneli na stadionu Stožice, 18. 6. 2011.  Tukaj si jo lahko prenesete brezplačno!

  Uživajte!
  Siddharta


  Karte so na voljo prek http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/event.html.
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  zelenico – fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Kompas, Trafike 3dva, www.eventim.si in www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi: http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  SAM

  Same neumnosti
  streljamo naokrog,
  kot da bi vedeli,
  da ne obstaja krog

  Bisere in zlato
  vse mi ponujajo
  a ne zanima me
  Mali, jaz ljubim te!

  Ko ugasnejo luči,
  se razlika naredi
  kaj se sveti, kaj gori,
  ko narava pleše

  In gorelo bo vso noč,
  saj enaki ljubimo,
  zjutraj spet ostanem sam
  kot mrzel veter

  Ko me lovijo neveste - sam
  Ko so ljudi polne ceste - sam
  In vse dokler bo bolelo
  gledati v oči,
  me bo srce razumelo,
  kam bežim!

  Spal sem na ulici,
  spal med kraljicami,
  a prav vseeno je,
  če duša ne žari.

  Pogrešam prijatelje,
  rad bi objel vse,
  segel jim v roko,
  da ne pozabijo...

  Ko ugasnejo luči,
  se razlika naredi
  kaj se sveti, kaj gori,
  ko narava pleše

  In gorelo bo vso noč,
  enaki ljubimo,
  zjutraj spet ostanem sam
  kot mrzel veter

  Ko me lovijo neveste - sam
  Ko so ljudi polne ceste - sam
  In vse dokler bo bolelo
  gledati v oči,
  me bo srce razumelo,
  kam bežim!

  Ko me lovijo neveste - sam
  Ko so ljudi polne ceste - sam
  In vse dokler bo bolelo
  gledati v oči,
  me bo srce razumelo,
  kam bežim!

  Med vsemi ljudmi - sam - sam
  Kje ste prijatelji?

  Read more
 • Z avtobusom na stadion!

  Ker je to rock n’ roll, ker je tako bolj varno, ker se tako lahko res “odpnete” od vsega vsakdanjega, ker nam ni vseeno ... smo s Kompasom pripravili posebne pakete avtobusnih prevozov.

  Odpelji se na koncert v Stožice z avtobusom, si oglej ekskluzivne posnetke z unplugged koncerta "ROCK THE BOAT" in uživaj brez skrbi!

  ODHODNA MESTA:
  MARIBOR: ob 16 uri na Mlinski ulici - avtobusna postaja, zunanja stran,
  CELJE: ob 16:45 uri pred Mercator centrom, dvorana Zlatorog,
  KOPER: ob 16 uri na parkirišču pred tržnico,
  NOVO MESTO: ob 16 uri na glavni avtobusni postaji, ob glavni cesti.

  Cena aranžmaja (vstopnica + prevoz):
  TRIBUNA: 49,00 €
  PARTER: 59,00 €
  FAN PIT: 69,00 €

  Cena samo za prevoz z vseh odhodnih mest: 23 € na osebo

  Prevozi bodo zagotovljeni na minimalno 20 prijavljenih potnikov na posamezni odhod. Na avtobusu bo prisoten tudi vodnik. Prijave mogoče na vseh prodajnih mestih Kompas d.d, Last minute center
  Prijava samo na prevoz je mogoča tudi na vseh prodajnih mestih Eventima.

  Pa varno pot!
  Vedno vaša, Siddharta

  Read more
 • Brezplačni prenos - “Spet Otrok”!

  Skladbo Spet Otrok si lahko prenesete na spodnji povezavi.
  Uživajte!
  Siddharta

  Read more
 • Razstava koncertnih fotografij Siddharte

  Marjan Krebelj je po poklicu arhitekt. Že tretje leto se preživlja s fotografijo in grafičnim oblikovanjem. Kot študent je štiri leta delal v televizijski produkciji in takrat je pričel pobližje spremljati delo Siddharte. Razstava in projekcija predstavljata retrospektivo turnej Rh- in Petrolea, posamičnih koncertov ter ostalih projektov, ki se mogoče samo posredno navezujejo na Siddhartin dosedanji glasbeni in koncertni opus.

  Na prireditvi sodeluje tudi obetavna rock skupina iz Ilirske Bistrice, Obroč, ki se bo v družabnem delu predstavila s svojim repertoarjem.

  Kje: Caffé Metropol, Kersnikova 6, Ljubljana
  Kdaj: Četrtek, 19. maj ob 20h


  Razstava bo na ogled do 15. junija 2011.

  Read more
 • Spet Otrok & Arena!

  "Spet Otrok" in "Arena" sta četrta in peta skladba z naše prihajajoče plošče, ki jo bomo v živo posneli na stadionu Stožice, 18. 6. 2011.
  Poslušate si ju lahko na spodnjih povezavah:
  Spet Otrok: http://www.youtube.com/watch?v=mMmSOgF7UgI
  Arena: http://www.youtube.com/watch?v=EtkHe7CQebA

  Uživajte!
  Siddharta

  Karte so na voljo prek http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/event.html.
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  zelenico – fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih: Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Kompas, Trafike 3dva, www.eventim.si in www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi:
  http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  SPET OTROK
  Prav nenavaden dan, ko v miru sam bedim
  Po svežem zadiši in zunaj se dani
  Tako tiho je, da slišal sem mladost
  Ko objema mi telo in počutim se lepo
  Prav nenavaden dan, kot vsak je bil takrat
  Ko sem se kot otrok šel s prijatelji igrat
  Vse zelenelo je, na obrazih le nasmeh
  Rdeča lica in v očeh se je svetilo srce

  Rad bi bil spet otrok
  Ono malo bitje neboječe
  Tista prva mladost
  Ki me prerodi in nazaj me vleče

  Rad bi bil spet otrok
  Ko življenje je najbolj boleče
  Rad bi se igral in smejal

  Še vedno je lepo, ko na jasi sam ležim
  Kaj je ostalo tam, kaj ohranil je spomin
  Še vedno je lepo, ko se ptice parijo
  In ko prva odleti, ko po snegu zadiši

  Rad bi bil spet otrok
  Ono malo bitje neboječe
  Tista prva mladost
  Ki me prerodi in nazaj me vleče

  Rad bi bil spet otrok
  Ko življenje je najbolj boleče
  Rad bi se igral in smejal
  ARENA
  Gledam to, kar meni se zdi lepo
  Govorim, a ljudje ne razumejo
  No... v roke ti dam srce
  No... da bi razumeli me

  Isto sonce
  Isti svet
  Med obema sem razpet

  Vsaj danes je lepo živet
  Ljubezen pijemo
  In če še stokrat grem na led
  Meni ne bo hudo
  Dolgo čakali smo na vas
  Da rečemo v en glas
  Dovolj besed
  Dovolj ljudi
  Dovolj skrbi
  Dovolj!!!

  Ni me strah, medvedi me ljubijo
  Še je čas, da vidiš kako je to
  No... v roke ti dam srce
  No... da čutiš kako mi je

  Iste sanje
  Isti svet
  Med vsemi sem razpet

  Vsaj danes je lepo živet
  Ljubezen pijemo
  In če še stokrat grem na led
  Meni ne bo hudo
  Dolgo čakali smo na vas
  Da rečemo v en glas
  Dovolj besed
  Dovolj ljudi
  Dovolj skrbi
  Dovolj!!!

  Iste sanje
  Isti svet
  Med vsemi sem razpet

  Saj danes je lepo živet
  Ljubezen pijemo
  In če še stokrat grem na led
  Meni ne bo hudo
  Dolgo čakali smo na vas
  Da rečemo v en glas
  Dovolj besed
  Dovolj ljudi
  Dovolj skrbi
  Dovolj!!!

  Read more
 • Stadionski koncert 2003 na VALu 202!

  Posnetek stadionskega koncerta iz 2003 bo mogoče slišati v petek, 13. 5. 2011, ob 22.30, na Valu 202.
  Še v petek obujamo spomine in to ...

  Uživajte!

  Siddharta

  Read more
 • NA POTEZI STE VI!

  Izbiramo komade za koncert na stadionu Stožice, ki se bo zgodil 18. 6. 2011. 35 jih že imamo. Rabimo še približno 3. In kdo bi nam bil lahko v boljšo pomoč kot - vi.

  Na našem uradnem Facebook profilu lahko izbirate med spodaj naštetimi.
  Hvala, Siddharta

  1. Stipe
  2. Lunanai
  3. ...
  4. Apokalipsa
  5. Le Mavrica
  6. Siddharta
  7. Rooskie
  8. Stampedo
  9. Autumn Sun
  10. Neon (Shusuglao)
  11. Eboran
  12. Črnobelo
  13. Naiven Ples
  14. Orion Lady
  15. Kloner
  16. Et Tu
  17. Keltvek
  18. Sim Hae

  Read more
 • Prenovljena Siddharta.net

  Naredili smo, kar naredimo vsake toliko in preoblikovali in ojačali našo
  spletno stran. Med večje spremembe sodijo:

  * dodana sta Srbščina in Poljščina (ja, vrnili sta se!),
  * rekonstrukcija strani (praktično brez pod-menijev, vključen načrt strani na dnu),
  * dodane so "debate" ob vsaki novici,
  * avdio predvajalnik na desni,
  * video predvajalnik takoj pod njim,
  * status report s Facebooka,
  * možnost logiranja prek FB, Google in Yahoo,
  * lažje twitanje in šeranje,
  * več ni več pri vsaki novici; prikazane so v celoti,
  * več kot 6 fotografij v posamezni galeriji,
  * biografija je nekoliko spremenjena in video naslovi so polinkani do videov,
  * video opisi so se zmagoslavno vrnili,
  * lažji "letni" pregled preteklosti,
  * o, in znebili smo se "skinov", pravijo da je črna večna in mi se kar strinjamo, torej > črna je nazaj in to je to, ni nič drugega,
  * vsake toliko le pokukajte nazaj, sa bo v kratkem sledilo še kaj.

  Upamo, da smo vašo brskalno izkušnjo s tem vsaj malo olajšali.

  Je pa to tudi pravi trenutek, da se zahvalimo naši izjemni spletni ekipi
  za njihovo podporo, čas, dobro voljo in kooperativnost;
  Steffi & Vasja za super ideje, programiranje, koordinacijo in poln piskr
  potrpljenja,
  Lea - za vse kar je v nemščini,
  Petra - za vse kar je v hrvaščini,
  Sanja & Nebojša - za vse kar je v srbščini,
  Joanna & Pawel - za vse kar je v poljščini.

  Na zdravje!
  Siddz

  Read more
 • Rock the boat!

  Po končani seansi v Los Angelesu se med 25. aprilom in 2. majem odpravljamo na zaslužen “delovni” počitek s križarko po Sredozemlju. Čeprav se sliši kot “z morja na morje”, pa je več kot očitno, da bližina slednjega od nas zahteva preigravanje naših skladb. To pot bomo elektriko pustili doma in se stvari lotili v izštekani različici, ki pa bo pred našim velikim stadionskim koncertom na stadionu Stožice, v soboto, 18. junija 2011, še kako dobrodošla, saj vse kaže, da bo tam grmelo-grmelo-grmelo.
  Več na www.kompas.si.

  Karte za stadion Stožice pa so na voljo prek
  http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/
  event.html.
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  zelenico - fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih:
  Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Trafike 3dva, www.eventim.si and
  www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi:
  http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  Read more
 • NAGRADA RADIA HIT OB PRAZNOVANJU 18 LET DELOVANJA

  Radio Hit praznuje 18 let in kot se je izkazalo je bila naša skladba Samo Edini najbolj predvajanja skladba v letu 2001 na njihovem radiu. Zato smo iz njihovih rok prejeli nagrado, mi pa bi radi izkoristili to priložnost, da se jim zahvalimo in jim zaželimo vse najboljše v naslednjih 18-ih letih (v upanju na še več njih).

  NA ZDRAVJE!
  Siddharta

  Read more
 • SNEMITE SI NORATERRO ZDAJ!

  Noraterra je tretja skladba z naše prihajajoče nove plošče, ki jo bomo posneli v živo na našem koncertu na stadionu Stožice v Ljubljani, 18. 6. 2011.
  Uživajte!
  Siddz  Karte so na voljo prek
  http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/
  event.html
  .
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  Zelenico - fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih:
  Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Trafike 3dva, www.eventim.si and
  www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi:
  http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  NORATERRA
  Ko bodo izginile ceste
  In ko prerasel vse bo gozd
  Spet bomo gledali zvezde
  Spet bomo zunaj prespali noč
  To noč
  Kot je bilo nekoč

  Šele zdaj vem
  Pozabili v vsej tej norosti ste na sanje iz mladih let

  Šele zdaj vem
  Da se zaradi vaše norosti nam ostalim podira svet

  Modrino hladnega sonca
  Rumeno morje prevzelo bo
  Ker ni več daleč do konca
  Je bolje, da spremenimo pot
  To pot
  Kot je bilo nekoč

  Šele zdaj sem
  Sam opazil, da nimamo več zgodb, ki bi v nas porodile smeh

  Šele zdaj vem
  Da se zaradi vaše norosti nam ostalim podira svet

  Read more
 • SNEMITE GENERALA! ZDAJ!

  Na voljo vam je ... Brezplačni prenos našega zadnjega singla, General.
  Naslednji pa se zna pojaviti prej, kot si mislite.
  Zato vsake toliko le kliknite našo stran.

  Uživajte!

  Siddharta

  Read more
 • NAPOVEDNIK ZA SFINGO  To je napovednik za prihajajoči dokumentarec “Sfinga” za katerega smo prispevali našo skladbo Narava, ki jo lahko najdete na naši zadnji plošči Saga (2009). Poleg tega pa je za celoten dokumentarec skladbo spisal in zaranžiral naš Tomaž O. R.
  Premiera dokumentarca bo 7. aprila, 2011.

  Režija in scenarij: Gregor Kresal
  Direktor fotografije: Matej Križnik
  Montaža: Rožle Bregar in Gašper Kocjančič

  Več o projektu na: http://sfinga.net

  Read more
 • GENERAL

  Naša druga skladba s prihajajoče plošče ima naslov General. Ujamete jo lahko na radijskih valovih, vmes pa (v kolikor vam radio ne bo dovolj) si jo lahko priklikate tudi na YouTube povezavi.  GENERAL

  Čudovito življenje in svobode dovolj
  Dokler general je rock 'n' roll
  Pod rafali ljubezni bomo padali dol
  Dokler general bo rock 'n' roll
  Ponorelo letenje in nobenih patrol
  Dokler general je rock 'n' roll
  In ne pozabi na njo, ki ljubila te bo
  Dokler general bo rock 'n' roll

  In bo tako, ker zdaj prihaja jutro
  Z jutrom upanje, polno tiste prave sreče

  In tu so naše roke, dvignjene v nebo
  Generalu salutirajo

  Ne pozabi na njo
  Zdaj se dani
  In ne pozabi na njo
  Pozabi na njo

  Zdaj prihaja jutro
  Z jutrom upanje, polno tiste prave sreče

  In tu so naše roke, dvignjene v nebo
  Generalu salutirajo

  Read more
 • LA – PRIHAJAMO!

  Danes zjutraj ob 2.00 smo zapustili Slovenijo za 3 tedne. Smo na poti v LA, k Rossu. Tam se bomo lotili prvega dela predprodukcije novega albuma, ki ga bomo v živo posneli na našem stadionskem koncertu, 18. junija 2011, v Stožicah. Vznemirjenja je toliko, da bi ga lahko rezali!
  La la Land - PRIHAJAMO!

  Lp, Siddharta

  Read more
 • NASTOP NA VIKTORJIH

  Kot ste verjetno opazili, smo v soboto nastopili na Viktorjih, kjer smo prvič predstavili tudi našo novo skladbo s prihajajoče plošče; General. To je že drugi “singel”, ki smo ga poslali med vas. Več novic na to temo sledi.

  Lp, Siddharta

  Read more
 • STADION STOŽICE, 18. 6. 2011 - web trailer

  Tukaj lahko najdete kratek napovednik za naš koncert, ki se bo zgodil 18. 6.2011 v Stožicah.


  Karte so na voljo prek
  http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/
  event.html.
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  Zelenico - fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih:
  Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Trafike 3dva, www.eventim.si and
  www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi:
  http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  Read more
 • ČAS LETI

  Samo se dober teden dni nas loči do odhoda v Ameriko, kjer se z Rossom lotimo prvega dela predprodukcije nove plošče, ki jo bomo potem v živo posneli 18. junija na stadionskem koncertu v Stožicah. Ob povratku nas čaka koncert Highway to Kell v Nemčiji, nekaj dni zasluženega počitka na Kompasovi križarki, kjer bomo odigrali ekskluzivni unplugged set (več na www.kompas.si). Potem je pa že skoraj junij.
  Čas res leti, ko uživaš v tem kar delaš.
  Zato budno spremljajte medije in naše kanale, kjer bomo sproti razkrivali (večje in manjše) novosti.

  Siddharta

  Read more
 • SNEMITE SI MALISHKO ZASTONJ! ZDAJ!

  Na voljo vam je ... Brezplačni prenos našega zadnjega singla, Malihska.

  Uživajte!

  Siddharta

  Read more
 • DODATNE KARTE ŽE V PRODAJI!

  Drugi paket kart je že v prodaji.
  Karte so na voljo prek http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/event.html.
  Kupite jih lahko za:
  tribune (29,00 EUR),
  zelenico (40,00 EUR),
  Zelenico – fan pit (49,00 EUR).

  Karte na voljo tudi na sledečih prodajnih mestih:
  Petrol, Big Bang, Pošta Slovenije, Trafike 3dva, www.eventim.si and www.vstopnice.com.

  Načrt prizorišča si lahko ogledate na tej povezavi:
  http://www.eventim.si/si/en/seatmap/256301/?currency=EUR&disable_gzhandler

  Read more
 • VSTOPNICE ZA STOŽICE ŽE V PRODAJI!

  Vstopnice za naš koncert na stadionu Stožice so že v prodaji!
  Kupite jih lahko na tej povezavi: http://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-ljubljana-center-stozice-90550/event.html
  Uspešen lov!

  Read more
 • DEJSTVO 8

  Obljuba dela dolg. In mi se vam za obljubo izpred 8ih let lahko oddolžimo lahko le s tem, kar ste verjetno že uganili, pa vseeno; vse to se bo zgodilo na stadionu Stožice!

  Zato še nasvet; označite si soboto, 18. junij 2011, v svoje koledarje in črtajte oziroma prestavite vse ostale plane za ta dan.

  Se vidimo tam!

  Read more
 • MALISHKA

  Tukaj je. Prva v seriji pesmi, ki bodo našle prostor na naši novi plošči. Vse bodo objavljene tu ali na naših ostalih uradnih spletnih mestih. O njihovih objavah vas bomo obveščali tukaj!

  Tej pravimo Malishka!
   

  http://www.youtube.com/SiddhartaOfficial

  Najlepša noč
  Svila in vino z njo
  Kar se lovi
  Skrito pred mano bo
  Namesto rok
  Me greje oddaljen zvok
  Lepo diši
  Blizu nekje si ti
   

  In tam vsi pojejo...
   

  Tam, kjer si ti
  Spijo prijatelji
  In kjer sem jaz
  Se je ustavil čas
   

  In tam sam brez idej...
   

  Daj Malishka ogenj prižgi
  Hladen sem in izgubljen
  O, Malishka vse bolj diši
  Pazi na svoj objem
   

  Daj Malishka noro noč
  Noro noč mi daj
   

  Daj Malishka ogenj prižgi
  Hladen sem in izgubljen
  O, Malishka vse bolj diši
  Pazi na svoj objem

   

  Uživajte! Siddhi

  Read more
 • DEJSTVO 7

  Pravzaprav bomo posneli dvojni "live" CD & DVD in našo novo ploščo. Vse naenkrat. Kar izziv, priznamo.

  Read more
 • DEJSTVO 6

  Ploščo bomo posneli v živo v Sloveniji.

  Read more
 • DEJSTVO 5

  Ploščo bomo posneli v živo na koncertu!

  Read more
 • DEJSTVO 4

  Na naši novi plošči bo 10 novih pesmi. Približno.

  Read more
 • DEJSTVO 3

  Spomladi 2011 se odpravimo v Los Angeles.

  Read more
 • DEJSTVO 2

  Našo novo ploščo bo produciral Ross Robinson. Spet. Komaj čakamo! :)

  Read more
 • DEJSTVO 1

  Pripravljamo material za novo ploščo.

  Read more
 • ROCK THE BOAT!

  Ja ...

  Ne, z vašim vidom ni nič narobe. Prav ste prebrali: vkrcali in odpluli (dobesedno) bomo na novo potovanje proti novim izzivom. Tokratni izziv je ekskluzivni "unplugged" koncert na križarki na poti po Mediteranu.

  Križarili bomo med 25. aprilom in 2. majem 2011.

  Naš plan je sledeč; ladjo zrukamo tako močno, da se potopi*. Poskusiti ni greh. Vsekakor pa bi pomagalo, če bi se nam na tem rukajočem potovanju pridružili tudi vi.
  Več informacij v pripetem .pdf dokumentu.

  Do takrat - bomb voyage!

  Siddhi

  * Stvar se seveda lahko potopi šele, ko ne bomo več na njej. Varnost pri delu in te stvari.

  Read more
 • FOTKE IZ MARIBORA

  Objavljamo fotografije s koncerta v Mariboru ... Več.

  Read more
 • ŠE EN ZA NA POT

  Po malo manj kot letu dni se vračamo nazaj v Nemčijo.

  Rezervirajte si čas na vaših koledarjih za 16. april, 2011 in se vidimo na Highway to Kell festivalu!

  Vstopnice: http://www.highway-to-kell.de/vorverkauf_form.php

  Read more
 • ŠE EN PAR PREDEN ...

  Našemu urniku smo dodali dva koncerta. Če vas zanima katera, pojdite na povezavo "koncerti".

  Read more
Default news image

2011 SE ZAKLJUČUJE IN ...

Kaj naj rečemo?

Pestro leto je za nami.

Lansirali smo video “Narava”, napisali 13 novih pesmi, bili v LA-ju in nazaj, izštekani prekrižali mediteransko morje, odigrali 3 in pol ured trajajoč koncert na stadionu, tam posneli našo 6. album “VI” in dvojni DVD “Stadion Stožice”, predstava Livingsotnov Poslednji Poljub je dobila Zlato Paličico, novembra smo istočasno izdali album “VI” (producent Ross Robinson) in dvojni DVD z dokumentarcem, decembra smo lansirali video za “Postavi se na mojo stran”, imeli nekaj res izjemnih koncertov širom Slovenije, bili del videa “A maš tak flow”, katerega avtor je naš dober prijatelj in koreograf Miha Krušič, uresničili nekaj malih želja nekaterim med vami, ki ste si to več kot zaslužili, bilten Aipa je izbral videospot Platina (avtorji: Testtube) kot najboljši slovenski video desetletja (!) in zdaj smo kjer smo s preprostim zaključkom: zaradi vas je bilo vse to vredno! Vi ste nam to omogočili! Brez vas se večina teh stvari ne bi zgodila!

Vi nas delate močne(jše)!
Vi ste razlog zakaj smo tu!
Vi ste zapisani globoko v naših srcih!
In za to smo vam iskreno hvaležni!

Poklon vsem vam in eno vražje 2012 vam želimo!

Vaši (vedno),
Siddharta