2010

 • TO JE ZA VAS!

  2011 je tik za ovinkom in za nas je veliko več kot samo še eno novo leto. Je leto, ki predstavlja konec prvega destletja od izida našega prvenca ID. Je konec obdobja, ki nas je zaznamovalo in vsi vi ste imeli veliko opraviti s tem. In za to smo vam več kot hvaležni. To smo nekako poskušali predstaviti v naši novoletni čestitki in kot boste opazili sami; 7 let kasneje vse pride prav.

   

  Zato nazdravljamo vam! Vsem vam.

   

  Naj bo nepozabno!

   

  Vaši, Siddharta

  Read more
 • SAGA NA VOLJO NA iTUNES ...

  OK, zavedamo se, da je trajalo, ampak zdaj je končno gor. Saga (slovenska in angleška različica) in vsi njeni pripadajoči singli so zdaj na voljo prek iTunes storea in na vseh večjih spletnih preprodajalcih glasbe.

  Saga (SI): http://itunes.apple.com/en/album/saga/id404546653

  Saga (ENG): http://itunes.apple.com/en/album/saga-english-version/id404745327

  Vojna Idej (EP): http://itunes.apple.com/en/album/vojna-idej/id404414341

  Napalm 3 (EP): http://itunes.apple.com/en/album/napalm-3/id404545830

  Baroko (EP): http://itunes.apple.com/en/album/baroko/id404545864

  Angel Diabolo (EP): http://itunes.apple.com/en/album/angel-diabolo/id404545989

  Uživajte!

  Siddi

  Read more
 • LIVINGSTONOV POSLEDNJI POLJUB 3. IN 4. 12. V LJUBLJANI

  Ne pozabite - predstava Livingstonov poslednji poljub bo v petek, 3. decembra, ob 10h, 12h in 18ih, ter v soboto, 4. decembra, ob 18ih in 20ih, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

  Karte na: http://www.mojekarte.si

  Read more
 • SIDDHARTA PODPRLA SFINGO

  S prav posebno, akustično izvedbo Narave, smo sodelovali na tiskovni konferenci o slovenskem igranem gorniškem dokumentarcu Sfinga, za katerega bomo prispevali glasbo. Film je napovedan za izid sredi marca 2011. Več o dogodku v foto galeriji...

  Read more
 • CVETLIČARNA SE JE TRESLA!

  Večer so začeli novomeški Puppetzi, ki so svoj set odigrali pred dvorano, ki se je vztrajno polnila. Ko se je zaslišal naš intro, pa se je zares začelo...dvorana je zaživela in začel se je še en nor večer rock'n'rolla v Cvetličarni. Prav vsi člani Siddharte smo uživali na odru in energija publike in benda je eksplodirala v še en nepozaben nastop. Hvala vsem, ki ste nas v zadnjih dveh dneh podprli, z nami peli, noreli in predvsem uživali v naših koncertih, hvala tudi VW! Brez vas vse to ne bi bilo mogoče!

  Siddi

   

  Read more
 • CVETLIČARNA, 5.11.2010, FOTOGRAFIJE

  Objavljamo fotografije s petkovega koncerta v Cvetličarni. Več...

  Read more
 • ČETRTEK RAZTURILI, PETEK RAZPRODAN!

  Po ogrevanju publike z Adami, ki so svojo nalogo izredno dobro opravili, smo se na oder odpravili z željo narediti večer takšen, kot vam je bil obljubljen – neponovljiv! Playlista je zajela vse naše dosedanje albume, po skoraj triurnem preigravanju starih in novih hitov pa verjamemo, da ste Cvetličarno zapustili tako zadovoljni, kot mi, saj smo v atmosferi in nastopu resnično uživali! Obljubljamo, da bo petek drugačen, morda še boljši! Danes nas ogrevajo Puppetzi in tudi danes boste vsi prejeli posebno izdajo našega aktualnega singla Narava, ki smo ga posebej za to priložnost izdali v sodelovanju s Volkswagnom.

   

  Se vidimo nocoj!

   

  Siddi

  Read more
 • CVETLIČARNA, 4.11.2010, FOTOGRAFIJE

  Objavljamo še tople fotografije s sinočnjega koncerta v Cvetličarni. Več

  Read more
 • DANES SESUJEMO CVETLIČARNO – PETEK RAZPRODAN!

  Danes udarimo v Cvetličarni z vsem kar imamo. Jutri pa se vrnemo, da dokončamo, kar bomo danes začeli!

  Kot smo omenili že v prejni novici pa bo naš program bom vsak večer drugačen in bo pokrival naš celoten repertoar od 1999 do 2010.

  Kar se tiče jutrišnjega koncerta pa ... JE RAZPRODAN! KART NI NITI ZA PRODAJO NA BLAGAJNI CVETLIČARNE!

  Še opomba za vse, ki si želite ogledati predskupini Adam in Puppetz - obe skupini bosta začeli točno ob 20.15, tako da bodite na prizorišču pravočasno.

  Se vidimo!
  Siddi

   

  Read more
 • JUTRI NAPADEMO CVETLIČARNO, pt. 1

  Jutri napademo Cvetličarno z vso silo. Povpraševanje po kartah je visoko, zato si jih zagotovite pravočasno, ker je druga možnost (če ne pohitite) vse prej kot privlačna. Za "prave vernike" pa še to; naš program bo vsak večer drugačen in bo pokrival naš celoten repertoar od 1999 do 2010.

  Kar se tiče koncerta v petek pa ... Je praktično (beri; ne povsem, ampak prekleto blizu) razprodan. Kljub temu pa bodo karte, za vse tiste, ki si jih ne boste uspeli zagotoviti prej, na voljo tudi na prodajnem mestu Cvetličarne.

  Še opomba za vse, ki si želite ogledati predskupini Adam in Puppetz - obe skupini bosta začeli točno ob 20.15, tako da bodite na prizorišču pravočasno.

  Se vidimo!
  Siddi

   

  Read more
 • ZA ČETRTEK SO KARTE ŠE V PRODAJI!

  Koncerta v Cvetličarni se razprodajata zelo hitro. Petek je že ‘full house', za četrtek pa so karte še na voljo - tako da vsi, ki si kart še niste zagotovili, v akcijo! Nekaj kart bo na voljo še na dan obeh koncertov na prodajnem mestu pred Cvetličarno.

  Read more
 • SIDDHARTA TOP 10@10 NA MTV ADRIA!

  Siddhartin TOP 10@10 na MTV Adria lahko ujamete še danes in jutri. Lahko pa se potegujete tudi za karte v nagradni igri, ki jo najdete na tem naslovu (http://www.mtv.si/koncerti/napovednik/siddharta-v-cvetlicarni-4-in-5-novembra).

  Read more
 • PREDSKUPINI STA ZNANI!

  Odločitev je padla! 4. 11. 2010 bodo ozračje pred koncertom v Cvetličarni ogrevali ljubljanski Adam (www.groupadam.com), 5. 11. 2010 pa novomeški Puppetz (www.puppetz.si). Obe skupini sta si prislužili zaupanje s pozitivnim pristopom in upornostjo, s katero sledijo svojim ciljem ter odličnim živim nastopom. Nastopili bodo ob 20.15 uri in vas pripravili na naš dveinpolurni udar hitov z albumov ID, Nord, Rh-, Petrolea in Saga. Pripravili vam bomo nepozaben večer! Za povrh pa boste vsi, ki boste obiskali koncerta v Cvetličarni, v sodelovanju z našim sponzorjem (Volkswagen), prejeli tudi posebno izdajo aktualnega singla Narava.

  Se vidimo!

  Siddi

  Read more
 • Narava na Stoppops 20

  Naš zadnji radijski singel Narava se je uvrstil na lestvico Stoppops 20. Kako visoko lahko pride?
  Ne uprajte se svojemu naravnemu instinktu in jo priklikajte čim višje na http://www.revijastop.si/component/option,com_citadelavote/Itemid,229/groupId,120/.
  Hvala!

  Read more
 • HVALA MARIBOR!

  Na sinočnjem koncertu je mariborska publika ponovno pokazala, da je štajerski temperament nekaj, zaradi česar se vedno radi vračamo!

  Kljub nizkim temperaturam je bilo ozračje nabito z energijo, koncert pa nepozaben. Hvala Maribor!

  Naslednjič se vidimo v ljubljanski Cvetličarni, podrobnosti sledijo v prihodnjih dneh.

  Fotografije z včerajšnjega koncerta si lahko pogledate tu...

   

  Read more
 • GREMO NA PRVI ROK - JUTRI!

  Jutri gremo na prvi rok! Ob 22h igramo na travnati ploščadi pri UŠC Maribor v dobri družbi mariborskih brucev in bruck! Začetek novega študijskega leta bo nepozaben – pridi tudi ti!

  Read more
 • SIDDHARTA V LJUBLJANI - 4. in 5.11. v Cvetličarni

  Po uspešnem poletnem koncertiranju na festivalskih odrih in krajši počitniški pavzi, se Siddharta vrača na klubske odre.

  Na koncertih v ljubljanski Cvetličarni bo postregla z dvema nepozabnima večeroma, na katerih bo slišati komade z zadnjega albuma Saga in tudi uspešnice starejšega datuma, ki jih že dolgo nismo doživeli v živo. Ker so fantje mnenja, da morajo biti slovenska glasba in bendi prepoznavnejši med širšim občinstvom, bodo dali priložnost predstavitve tudi dvema novejšima glasbenima skupinama. Izbor predskupin bo objavljen na www.siddharta.net in v medijih.

  Karte so v predprodaji na vseh Eventimovih prodajnih mestih – www.eventim.si.

  Read more
 • GREMO NA PRVI ROK – MARIBOR, 12.10.2010

  Objavljen je nov koncertni datum. V torek, 12. oktobra, bomo ob 22h nastopili na brucovanju v Mariboru – 'Gremo na prvi rok 2010'! Lokacija – travnata ploščad pri UŠC Maribor.

  Se vidimo!

  Read more
 • NOVI SINGLE S SAGE

  Narava je že šesti single s Siddhartinega albuma Saga, ki je nastal v losangeleškem studiu pod vodstvom Rossa Robinsona. Komad bo obenem tudi del glasbene podlage gorniškega filma 'Sfinga', ki nastaja pod vodstvom Gregorja Kresala (več na www.sfinga.net ). Povezava je jasna: Sfinga – stražar doline, ki vodi k Triglavu – dostojanstvena, veličastna, nedostopna, postavljena v lepoto Narave, ki je povsod okoli nas. Naj osvoji tudi vas.

   

  Download vseh verzij komada tu: NaravaSingle.zip

  Read more
 • LIVINGSTONOV POSLEDNJI POLJUB V CANKARJEVEM DOMU

  Novica za vse tiste, ki ste predstavo zamudili v Novem mestu - Livingstonov poslednji poljub prihaja v Ljubljano! Predstava bo na sporedu 3. in 4. 12. 2010, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Če še nimate kart, so v prodaji tudi na spletu: http://www.mojekarte.si. Se vidimo!

  Read more
 • LIVINGSTONOV POSLEDNJI POLJUB (Video)

  Malo nostalgično, malo za vzpodbudo za še več takih in podobnih projektov, objavljamo posnetek dela predstave Livingstonov poslednji poljub z nosilno, zaključno pesmijo. Naj vam bo v užitek.

  Siddharta


  http://www.youtube.com/watch?v=ilBGc5mCZYI

  Read more
 • SLIKE IZ NOČNE IZMENE (ANHOVO)

  Slike s koncerta "Nočna izmena" v Anhovem so na voljo v našem foto zavihku.

  Read more
 • NOČNA IZMENA X V ANHOVEM

  V petek, 27.8. 2010, bomo ob 21.45 uri nastopili na Nočni izmeni X v Anhovem. Vstop prost!

  Read more
 • HVALA BEOGRAD!

  V soboto smo nastopili v Beogradu v odličnem ambientu in organizaciji Beer Festa na Ušću. Sprejem Beograjčanov je bil neverjeten, igrali smo pred več kot 80.000 glavo navdušeno množico, ki je ob koncu koncerta skandirala in zahtevala ŠE! Hvala Beograd! Fotografije  bodo objavljene kmalu v našem foto zavihku.

  Read more
 • SIDDHARTA V BEOGRADU!

  To soboto, 21. 08. 2010, bomo ob 20.45h nastopili na Beer Festu na Ušću v Beogradu! Se vidimo tam! Več na www.belgradebeerfest.com.

  Read more
 • FINALISTI!

  Z vašo pomočjo nam je uspelo priti do te faze, zdaj pa je potrebujemo le še malo. Postali smo eni od finalistov EURODEMO SANTANDER 2016 BAND CONTESTa in če do 16. septembra glasujete za nas čim večkrat, gremo s 5 izbranimi bendi v veliki finale v Santanderju! Še pravila: za glasovanje morate biti prijavljeni na MySpacu, stran tega tekmovanja pa mora biti med vašimi stranmi prijateljev. Glasujete lahko enkrat dnevno (vsak dan) do 16.septembra. Zdaj pa v akcijo in hvala vsem!

  Read more
 • SLIKE IZ ZAGORJA

  12 fotografij s koncerta v Zagorju si lahko ogledate v našem "FOTO" zavihku.

  Read more
 • TA PETEK SMO V ZAGORJU

  Ta petek nas lahko ujamete na koncertu v Zagorju.
  Več o koncertu pa lahko izveste v zavihku Koncerti.
  Se vidimo!
  Siddi

  Read more
 • OD LJUTOMERA DO ZAGORJA

  Fotografije iz razgretega Ljutomera si lahko ogledate tukaj.
  Naslednjič se vidimo v Zagorju. Več o tem koncertu pa v zavihku Koncerti.
  Se vidimo, Siddi

  Read more
 • Aplikacija za vaš NPV (iPhone) je na voljo ZDAJ!

  Uradna Siddhartina iPhone aplikacija vam je zdaj na voljo in kar je še boljše – je brezplačna! Vse kar rabite je iPhone in povezavo z internetom. DOWNLOAD

  Napolnjena z originalnimi komadi, discografijo, videi, zadnjimi novicami, fotografijami in ilustracijami vas čaka, da vas poveže s Siddhartinim svetom.


  Upamo, da vam bo v užitek in predvsem, da vam bo koristila!


  Pozdrav, Siddi

   

  Read more
 • TA PETEK UDARIMO V LJUTOMERU

  Kot verjetno že veste, ta petek pridemo v Ljutomer.
  Več o koncertu v našem koncertnem zavihku.

  Pozdrav, Siddi

   

  Read more
 • Nove fotografije v galeriji

  Pravkar smo v galerijo dodali fotografije iz Čateža in Izole. Lahko si jih ogledate tukaj.

  Read more
 • Še eden za na pot

  Pravkar smo dodali še en datum v naši poletni turneji. Več informacij o koncertu v Zagorju najdete v razdelku Koncerti.

  Read more
 • APP ZA NPV

  Od 14. 7. 2010 nas boste lahko stlačili v svoj (prednji ali zadnji) žep.
  Potrebna bo sicer NPV (naprava posebne vrste) in zavedamo se, da je nimate vsi, vendar kljub temu verjamemo, da je to korak v pravo smer. Mogoče bo v kratkem nekaj zelo podobnega še za vse, ki še nimate te NPV.
  Ostanite na liniji za nadaljnje novice!
  Pozdrav, Siddi

  Read more
 • FOTKE S KONCERTOV

  Ravnokar smo v našem Media/Foto kotičku objavili fotografije iz Bitenj pri Kranju. Raziskovanje prepuščamo vam TUKAJ.

  Read more
 • SIDDHARTA SPET V AKCIJI

  Naj vas spomnimo, da v petek, 9. julija, prihajamo v Čatež, v soboto, 10. julija, pa bomo na drugem koncu Slovenije, v Simonovem zalivu v Izoli, kjer obljubljamo neponovljiv nastop!

  Se vidimo tam!

   

  Read more
 • SIDDHARTA SPREJELA NOGOMETAŠE

  V soboto, 26. junija, je Siddharta sodelovala na slavnostnem sprejemu ob povratku slovenske nogometne reprezentance iz JAR, ki se je zgodil na ljubljanskem Prešernovem trgu. Nogometaše smo sprejeli toplo in jim iskreno čestitali ob zgodovinskem uspehu. Sprejem si lahko ogledate na tem naslovu:

  http://tvslo.si/predvajaj/sprejem-nogometasev-na-presernovem-trgu/ava2.74320104/

   

  Read more
 • TOMI V ŽIVO NA RADIU BBC

  V sredo, 23. 6., se je Tomi že navsezgodaj javljal v živo v BBCjev radijski program, kjer so poročali o navijaškem vzdušju v Porth Elisabeth-u na dan odločilne tekme med Slovenijo in Veliko Britanijo. Tomi je jasno in glasno podprl našo reprezentanco in suvereno napovedal zmago Slovenije, žal pa nam kot kaže zvezde niso bile naklonjene... Ampak vseeno iskrene čestitke našim fantom za dobro in bojevito igro!

  Read more
 • Ta petek - Maribor - koncert po tekmi

  Hiter opomnik: ta petek, 18. 6. 2010, bomo nastopili v Ledni dvorani v Mariboru.

  Dan bo poseben, saj bo naša nogometna ekipa zagotovo premagala Američane v Južni Afriki ... in mi nameravamo zmagati pri vas!

  Zato dvignimo naše zastave in bodimo tam!

  Lep pozdrav,
  Siddharta

   

  Read more
 • NZS feat. Siddharta – Dviga Slovenija Zastave

  Nogometna zveza Slovenije je naredila promocijski spot za slovensko nogometno reprezentanco, za katero je uporabila tudi posnetke Siddharte z nastopa na Brdu pri Kranju. Siddharta bo v nogometnem kontekstu sodelovala tudi v živi oddaji v studiu TVS, ki se bo zgodila 13. 6. 2010, pred nogometno tekmo z Alžirijo. Glede na to, da bo oddajo vodil Sašo Hribar, zagotovo ne bo dolgčas. Za vse naše fante torej navijajmo skupaj, spot pa si lahko ogledate tu...

  Read more
 • Nočna izmena X - še en datum

  Dodali smo še en datum na seznam naših poletnih nastopov.

   

  Nočna izmena X, Salonit Anhovo, prost vstop, petek, 27. 8. 2010, Siddharta @ cca. 21.30h

  Read more
 • No pa dajmo!

  OK, morda smo že tečni s tem, vendar ... spet potrebujemo pomoč vaših prstov pri klikanju. Skupaj s še 59 bendi so nas izbrali in uvrstili v drugo fazo EURODEMO SANTANDER 2010 BAND CONTEST.


  Za glasovanje morate biti prijavljeni na MySpacu, stran tega tekmovanja pa mora biti med vašimi stranmi prijateljev. Glasujete pa lahko enkrat dnevno (vsak dan). Lahko naši kliki povozijo konkurenco?


  Hvala vsem!

   

  Read more
 • NLP S SIDDHARTO

  Siddharta je v nedeljo, 30. 5. 2010, z navijaško himno 'Dviga Slovenija zastave' nastopila v oddaji NLP na TVS in ponovno dokazala, da ima Slovenija najboljšo in najbolj rokersko himno! To je z navdušenjem potrdil tudi gost v studiu, Igor E. Bergant, ki je Slovenijo pozval, da himno posluša ali zapoje čim večkrat ter s tem dviguje zavest in moralo našim nogometašem v prihajajočih tekmah.


  Če kdo še ne ve, kako zveni himna, komad Dviga Slovenija zastave, ga lahko posluša tukaj.

  Read more
 • Še eden za na pot

  Pravkar smo dodali še en datum. Več podatkov najdete v razdelku Koncerti.

  Ta je poseben zato, ker bomo lebdeli na vodni gladini ...

  Vstopnice: http://www.eventim.si/portal/si/glasba/rock_pop/siddharta/73720/

   

  Read more
 • Novi poletni koncertni datumi

  Na seznam prihajajočih koncertov smo pravkar dodali nov datum. Nastopili bomo na letošnjem Beerfestu v Beogradu. Za več informacij kliknite na Koncerte.

   

  Beograd, Beerfest 2010, Ušće u Beogradu, 21. 8. 2010, med 21. uro in polnočjo.

  Read more
 • DVIGA SLOVENIJA ZASTAVE ZA NAŠE NOGOMETAŠE

  Siddharta je na dogodku na Brdu pri Kranju s himno udarno pospremila slovensko nogometno reprezentanco v JAR. Ob odhodu je vsem članom nogometne reprezentance podarila tudi priložnostne majice, ki naj našim nogometašem prinesejo srečo v tekmah z nasprotniki.

  Gremo, naši!

  Read more
 • Livingstonov poslednji poljub ponovno v APT

  Predstava Livingstonov poslednji poljub ponovno na odrih Anton Podbevšek teatra v Novem mestu. Info na strani APT: http://www.antonpodbevsekteater.si

  ponedeljek, *24. maj* 2010, ob 12. in 14. uri - zaključeno za šole
  torek, *25. maj* 2010, ob 20. uri
  sreda, *26. maj* 2010, ob 20. uri
  četrtek, *27. maj* 2010, ob 18. uri
  petek, *28. maj* 2010, ob 18. in 20. uri
  sobota, *29. maj* 2010, ob 20. uri
  ponedeljek, *31.maj* 2010, ob 12. in 14. uri - zaključeno za šole


  Vabljeni!

  Read more
 • Blaž nagrajen za Saga ilustracije!

  Deset od dvanajstih ilustracij, ki jih je za našo Sago narisal Blaž Porenta, je prejelo nagrade CGHUB!

  Čestitamo! In se hkrati zahvaljujemo.

   

  Nagrajene ilustracije so:

  Naslovna ilustracija "Saga": http://cghub.com/images/view/56586/
  Vojna idej: http://cghub.com/images/view/56595/
  Od mraka do zore: http://cghub.com/images/view/56594/
  Stampedo: http://cghub.com/images/view/56593/
  Baroko: http://cghub.com/images/view/56592/
  Napalm 3: http://cghub.com/images/view/56591/
  Nevarno mesto: http://cghub.com/images/view/56590/
  Alarm: http://cghub.com/images/view/56589/
  Angel Diabolo: http://cghub.com/images/view/56588/
  Narava: http://cghub.com/images/view/56587/

  Read more
 • Naš je!

  Naš je!


  Viktor 2009 za najboljšega glasbenega izvajalca. Sedmi Viktor na naši polici.


  Zanj ste zaslužni vi, naši vdani fani, ki ste ga izglasovali. Hvala vsem! Hvala, ker verjamete v nas, hvala, ker nam stojite ob strani!

   

  Read more
 • Orto bar

  Vstopnice za naša koncerta v Orto baru so že naprodaj. Kupite jih lahko v lokalu.

  Read more
 • Nominacija za Viktor 2010

  Očitno je bilo skoraj leto in pol dela dobro opaženega, saj so nas zopet uvrstili med nominirance za Viktorje v kategoriji Glasbeni izvajalec.


  Mogoče se pa ostalim na naših policah pridruži nov član. Mogoče ...


  Bomo videli. (Sorazmerno) kmalu.

   

  Read more
 • LIVINGSTONOV POSLEDNJI POLJUB  Gledališki rock koncert za mlade od 8 do 99 let

   

  Siddharta se bo aprila v sodelovanju z ANTON PODBEVŠEK TEATROM iz Novega mesta podala na še eno zanimivo preizkušnjo. Tokrat bomo namreč s svojo glasbo dopolnili predstavo, ki bo v režiji Nane Milčinski prvič ugledala luč 8. aprila 2010.

   

  Več podatkov si lahko preberete v nadaljevanju in pa na spletni strani www.antonpodbevsekteater.si.

   

  Predstava LIVINGSTONOV POSLEDNJI POLJUB je sinteza gledališke in elektronske umetnosti in hkrati raziskava sovisnosti klasične glasbe (Bacha, Mozarta in Rimski Korzakova) in sodobnega rocka. Siddharta se v sodelovanju z režiserko Nano Milčinski in tremi glasbenicami podaja v pripoved o iskanju identitete, o želji po izpolnjenju ter meri na inovacije, na novo, na preboj, na odkrivanje neznanih točk, teritorijev, modelov. Vse to preko citatov iz pravljice o Jonatanu Galebu v prevodu Janeza Gradišnika, ki jih poleg Tomija M. preko Skypa podajajo Slovenci, ki so svoj presežek gestusa dosegli ali uveljavili znotraj univerzalnega - in ki so, tako kot literarna figura Jonatana, izkusili na sebi napor pojma, vajo, verovanje v vedenje in cilj in ki so prenašali negacijo tega singularnega, izkusili izoliranost, osamljenost, predvsem pa so v izboru kot referenca in metafora na vznik želje, vztrajnostno dimenzijo želje, ki klic notranjega prepozna kot svoj po-klic, kot izpolnjenje daru nasproti vsem drugačnim in drugim okoliščinam.

   

  Nastopajo


  Siddharta:
  Tomi M.
  Primož B.
  Jani H.
  Boštjan M.
  Tomaž O.R.

  Irena Yebuah Tiran
  Brina Nataša Zupančič
  Katarina Štefanič

   


  Koncept in režija:
  Nana Milčinski
  Glasba: Siddharta

   

  Kontakt: APT INFO TEL: 031/382 560
  Cena vstopnic: 10/12 €

   

  Termini predstav:
  Premiera: 8. april ob 20. uri
  9. april ob 18. in 20. uri
  10. april ob 20. uri
  12. april ob 13. in 16. uri

  Read more
 • Po petih letih spet v Nemčiji!

  Februarja se odpravljamo na kratek izlet v Nemčijo, kjer bomo odigrali 4 koncerte in sicer v Hamburgu, Berlinu, Kölnu in Münchnu.


  Vabljeni!

   

  Read more

TO JE ZA VAS!

2011 je tik za ovinkom in za nas je veliko več kot samo še eno novo leto. Je leto, ki predstavlja konec prvega destletja od izida našega prvenca ID. Je konec obdobja, ki nas je zaznamovalo in vsi vi ste imeli veliko opraviti s tem. In za to smo vam več kot hvaležni. To smo nekako poskušali predstaviti v naši novoletni čestitki in kot boste opazili sami; 7 let kasneje vse pride prav.

 

Zato nazdravljamo vam! Vsem vam.

 

Naj bo nepozabno!

 

Vaši, Siddharta