Video

Samo Edini slo
01.09.2001
Album: Nord
U režiji: Sašo Podgoršek
Spot prikazuje opsednutost glavnog glumca glumicom, što ga navodi na njeno ubistvo. Kazna je smrt na električnoj stolici. Članovi grupe – porota – gledaju smaknuće i njihovo ponovno sjedinjenje nakon smrti, koje simbolizuju nadgrobni spomenici postavljeni jedan do drugoga. Videospot je na slovenačku javnost, zbog svoje kontraverznosti ostavio snažan dojam. Ova verzija je na slovenskom jeziku.
B Mashina slo
01.05.2001
Album: Nord
U režiji: Gonzo
To je Siddhartin prvi spot snimljen prema scenariju. Govori o večitoj borbi dobra i zla, ali je prikazuje na malo neobičan način. Doktor, istovremeno glavni kriminalac, doživljava sukob interesa. Na kraju dobro pobjeđuje zlo. I rodi se dijete. Članovi grupe su nastupili kao sporedni glumci u različitim ulogama u spotu. Spot je režirao poznati hrvatski režiser. Ova verzija je na slovenačkom jeziku.
B Mashina eng
01.05.2001
Album: Nord
U režiji: Gonzo
Lunanai slo
01.03.2000
Album: ID
U režiji: Igor Zupe
Nakon pozitivnog odziva obožavalaca i medija na prvi spot, grupa je odlučila ponovno sarađivati sa režiserom spota »Pot v x«. Ovaj spot je svojevrsna nadogradnja prvog, ali sa nešto više postprodukcije i glamura. Spot je snimljen na dodeli Viktora, a sa Siddhartom je nastupio Vlado Kreslin.
Pot v X slo
01.10.1999
Album: ID
U režiji: Igor Zupe
Pesma »Pot v x« govori o različitim pogledima i pravu pojedinca na vlastitu interpretaciju. Spot je snimljen u novembru 1999. Pripreme za snimanje su trajale mesec dana, a snimanje samo 4 sata. Do kraja godine spot je bio montiran i pripremljen za premijeru. Uz grupu je u spotu nastupilo približno sto obožavatelja. Režiser spota želeo je ostati anoniman, a kao svoju najvažniju referencu navodi svoj rad sa grupom Laibach.