Početak

Infra Is Out
03.07.2014
Kad smo u rano popodne stigli na pozornicu oblaci su prekrili nebo i prijetili kišom, no nisu bili jači od naše dobre energije. Organizator Alex brinuo se o nama s iznimnom pažnjom. Odmah nakon zvučne probe htio nas je uspavati s izvrsnim ručkom u hotelu, pa smo odmah nakon toga pobjegli u najbliži kafić na kavu da bismo se razbudili i pogledali obaveznu utakmicu. Kad smo se vratili, ostali bendovi već su počeli zagrijavati publiku. Koncert je završio prebrzo, a mi smo, poneseni energijom publike, bili spremni odsvirati još i pola sata. Ovu sjajnu večer završili smo ugodnim druženjem s prijateljima, ostalim bendovima i Alexom, pogledali smo još nekoliko koncerata i krenuli za Ljubljanu. Hvala Vransko! Hvala Alex! Bez sumnje još jedna nezaboravna „summer night“!
24.06.2014
Nakon akustičnog koncerta u Mariboru zamijenili smo svoje instrumente i priključili ih za električnu verziju nastupa u Murskoj Soboški. Prošlo je šest godina od našeg zadnjeg koncerta ovdje! Idilični park blizu dvorca i ljubaznost domaćina... Kako čovjek ne bi bio nasmijan i dobre volje? Nakon zvučne probe družili smo se s našim prijateljima iz glazbene skupine Orlek, pogledali obaveznu nogometnu utakmicu i otišli na večeru u Hotel Diana. U 22 h smo zauzeli pozornicu i protresli Mursku Subotu. Toliko smo uživali u koncertu da je prošao u tren oka. Nakon koncerta smo se fotkali s našim fanovima a potom se polako uputili kući.
24.06.2014
Lent, glavna pozornica i akustika ... Već neko vrijeme ta je kombinacija bila na popisu želja Siddharte. U subotu ova je želja ostvarena i Maribor nam je omogućio čarobnu večer. Gozba kod Leona, mjesečinom obasjana Drava i pune tribine grijali su nas tijekom cijelog koncerta, a mi smo im toplinu vraćali barem
jednakom mjerom. Djevojke iz plesne skupine Pandora – Art of Pole, koje su svojom gracioznom izvedbom interpretirale dvije skladbe, bile su kao trešnja na vrhu torte cijele večeri. Koncert za pamćenje!
Default news image
16.05.2014
Svih ovih godina, još od prvog koncerta 1995, koliko održavamo koncerte po Sloveniji, ovo je bio prvi put da nas je put odveo u Lendavu. Bili smo prilično nervozni, ali ono čemu smo svjedočili u petak nadmašilo je naša očekivanja. Predana ekipa Dvojezične srednje škole (Mojca, Lučka, Peti, Silvija, Nataša, Sandi…) pobrinuli se za to da se u Prekmurju osjećamo kao doma. Već pri dolasku čekali su nas ukusan domaći borgač i gibanica, a iskrena dobrodošlica i dobra volja bili su kamo god se okreneš. Dva, tri intervjua, tonska proba, a onda razgledavanje Kuće vina Cuk Borhaz, gdje nam je domaćica Eva tijekom degustacije njihovih vina pričala lokalne legende i bajke. Da ne govorimo o nevjerojatnom pogledu. Dan se polako pretvorio u večer i uputili smo se na večeru koja nas je čekala u hotelu „Lipa“. Puni dojmova i hrane spremili smo se za nastup. Dan smo zaokružili dvosatnim rokenrolom i završili s obećanjem o ponovnom dolasku.

Hvala!
04.05.2014
Praznik rada smo proslavili radno. No kad voliš svoj posao onda je to čisti užitak, a mi smo uživali na najjače! Prekrasna priroda, superljubazni domaćini i fenomenalan koncert. Izdaleka smo vidjeli novu bovečku zračnu luku; novi moderni hangar i letačku platformu. Dok smo mi postavljali svoju opremu na pozornicu avioni i helikopteri su letjeli iznad naših glava, ponekad čak i preblizu, a naše su duše letjele sve više i više. Pritom smo dobili i dobru porciju kiše i na trenutak smo se zabrinuli da bi nas vrijeme taj dan moglo nadjačati, no srećom nije bilo tako. Nakon zaista iznimne večere u Sovdatu vratili smo se natrag pripremati se za nastup. Nebo se otvorilo, pojavile su se zvijezde i glazba je poletjela aerodromom. Bio je to prvi put da smo nastupili u Bovecu i bili bismo više nego sretni to i ponoviti. Zahvaljujemo svima uključenima na nevjerojatnoj večeri! Živio 1. Maj!