Novosti

21.09.2007
Duboko potreseni tragedijom i katastrofom poplave u utorak smo se odlučili da želimo izraziti svoje suosječanje i s večerašnjim nastupom na RTV Slovenija izraziti poštovanje preminulima i svima koji su propatili.
 
Radiotelevizija Slovenija zajedno s radijem Ognjišče organizira dobrotvornu priredbu Stopimo skupaj za prizadete ob nedavnih poplavah (Stanimo zajedno za pogođene nedavnim poplavama)
Loading the player ...
21.09.2007

Jure Longyka nas je ponovo ugostio u svojoj emisiji Izštekani. Ovoga puta smo kao zreliji i tehnički bolje potkovani baš uživali u tom izštekanom nastupu. Probe u studiu smo imali dan prije nastupa, tako da smo se u miru pripremili i bili za petkov nastup spremni da ne možemo biti spremniji. Činjenica, da je emisija išla u živo i da nije bilo mijesta greškama i popravcima nas je samo dodatno motivirala. Hvala Juretu, glazbenim gostima (Buco, Godalika i Tokac) i ekipi emisije za veličasntvenu i nezaboravnu večer.

12.09.2007
Poslije 4 studijska albuma, albumom remiksova te više od 50 snimljenih skladbi se Siddharta priprema na novi podvig. 5. listopada će u Ljubljani (Hala Tivoli) u jednoj večeri, zajedno s gostima, odsvirati svoj opus u cijelosti. Nije potrebno naglašavati da se radi o posebnom događaju, ravnom stadijonskom koncertu prije nekoliko godina, jer će s pozornice dopirati Siddhartina glazba preko 4 sata! Na "najdulju noć" se bend temeljito priprema i uvježbava skladbe koje nisu bile odsvirane u živo već dugo vremena ili nikada.
Prvih 1000 najbržih će kupiti karte za 17 €.
Ulaznice su već u prodaji po svim Eventim (www.eventim.hr) prodajnim mjestima.
Predprodajna cijena ulaznice je 20€, a na dan koncerta 25€
11.09.2007
Između svih koji ćete se sa svojim valjajućim emailom prijaviti na primanje vijesti na našoj stranici (dolje lijevo) ćemo krajem rujna izabrati 3 sretnika koji se dobiti besplatnu ulaznicu za Siddharta maraton.
Imena sretnih dobitnika ćemo objaviti na internet stranici i obavijestiti ih elektronskom poštom. Možete prijaviti i svoje prijatelje ili im reći da se prijave sami.
08.09.2007

Koncert se odvijao na glavnom trgu Novog Mesta, u subotu 08. 09. 07. Gosti smo bili Urban & 4, Siddharta i naravno domaći top bend Dan D. Po dolasku u Novo Mesto je klasično uslijedila tonska proba, po tonskoj probi večera, a poslije večere koncert Urbana & 4. Za njima smo na redu bili mi. Publike je bilo oko 3500 -- 4000 ljudi. Velika pohvala organizatorima jer je sve išlo kako treba. Naš nastup je bio jedan od ljepših, ponovo smo imali priliku svirati na novom, ljetos prvom takvom događaju i pozornici, a publiku smo iznova opijali našom glazbom dobrih sat i pol. Za nama je nastupila i novomeščanska grupa Dan D, kojoj smo se pridružili na kraju i zajedno smo odsvirali Malu Vodu. Koncert, te cijeli događaj su se uspješno stopili u partyjanje do ranojutarnjih sati. Nadamo se da ste se lijepo proveli. Vidimo se na ljubljanskom Siddhartinom Maratonu, koji će se održati 05. 10. 07. u Hali Tivoli, gdje će biti puno iznenađenja, naš najširji repertoar, i zanimljivi gosti...