Novosti

27.10.2006

Pokraj Trojana, kroz Izlake, cesta nas je dovela u sportsku dvoranu u Zagorje. Sa tonskom probom smo završili veoma brzo. Bit ćemo toliko slobodni da spomenemo gospodičnu koja se pobrinula za naš zvuk i taj posao obavila veoma dobro, dakle majstorica zvuka iz Ljubljane, koja se odaziva na ime Tisa. Slijedila je večera nedaleko, malo izvan Hrastnika, gdje su nas razmazili sa mesno-morskim dobrima. Tamo nas je već čekala malo manja skupina fanova mlađe generacije, sa kojima smo se slikali i razgovarali… Nakon večere vratili smo se u Zagorje i oko 21:15 startali sa Mr.Q-em. Stvarno dobar koncert i da se malo pohvalimo, moramo reći, da smo veoma, ako ne najbolje do sada, uvježbani i vjerujemo,da su to veoma dobro osjetili i na drugoj strani podija. Nakon koncerta slijedilo je druženje, imali smo prilike spoznati nekoliko stvarno pravih mađioničarskih trikova od našeg Eda. Bravo Edo, kapa dolje… Nakon dolaska u Ljubljanu, negdje oko 2 sata u jutro, naši su super momci pospremili opremu i otišli smo zajedno na pivo u Orto bar, jer čeka nas slobodan vikend, pa još jedan tjedan se ne vidimo, naime Siddharta ide na MTV Awards u Kopenhagen. O tome malo više kada se vratimo.

25.10.2006

Predstavljamo vam konačnu verziju videospota za pjesmu Domine, koji kao drugi videospot predstavlja zadnju ploču Petrolea.

Loading the player ...
20.10.2006

Koperskom vjetru, koji nas je napuhao sve do kostiju, istom mjerom vratili smo navečer, kada je došlo naše vrijeme. Jedna od najboljih svirki, kojoj smo dodali kao točku na i komad Na soncu, završila je u pravom rock´n´roll stilu. Nakon koncerta slijedilo je druženje sa fanovima i zabavljanje sve do jutarnjih sati, a u Ljubljani još završetak u Orto baru. Ovom prilikom bi željeli spomenuti naše najvažnije članove ekipe Siddharta Crew (Duši, Bobi, Kraški, Furi, Darjan,Pero, Vido, Grant). To su momci, bez kojih naš bend ne bi mogao tako dobro funkcionirati, naime oni su ti, koji brinu da sve štima sa opremom na podiju, kad odlazi s podija, da su zvuk i slika kako se šika. Također na osobnoj razini, dakle privatno, veoma smo si bliski, kao jedna velika obitelj, koja međusobno uvijek sa pregršt zabave i smijeha super funkcionira! Tako da momci, SVAKA VAM ČAST!... a mi se već pripremamo za sljedeći koncert…

17.10.2006

Glasovanje za Best Adriatic Act u sklopu Europien Music Awards polako se privodi kraju, zato bi htjeli iskoristiti ovu prigodu i zahvaliti se svima, koji ste si uzeli vremena i glasovali za nas. Sa veseljem ćemo dati sve od sebe u Kopenhagenu u nadi za najljepšim mogućim raspletom ;)

Link za glasovanje: http://ema.mtvadria.com/site.jhtml

14.10.2006

Subotnji koncert održao se u Metliki, gdje već zaista dugo vremena nismo nastupili. S obzirom da je upravo vrijeme berbi, dobili smo za degustaciju mlado vino, domaću rakiju i šnaps….Hrana je bila također prava domaća i na večeri smo se dobro proveli, fenomenalno zabavljali na koncertu i nakon njega. Imali smo super publiku, što istina dugo već nije nikakva iznimka. Došli su također i neki naši prijatelji iz Novog mesta. Na putu do doma zaustavili smo se još u lokalu Patriot. Tamo smo susreli i našu predgrupu Leaf Fat, zabavili se također sa našom osobnom ekipom, koja super brine za nas i našu opremu i polako krenuli prema kući. U Ljubljani smo iskrcali opremu, oprostili se od našeg šofera, rukovali se i konačno otišli na spavanje…