Novosti

21.03.2005
Od danas u našoj je web trgovini moguće kupiti i zadnji album "Rh- + DVD (special edition)". Više informacija o albumu možete naći u rubrici Prodaja na stranici, ali i na adresi http://store.siddharta.net.

Sadržaj audio CD-ja:
01. Rh- (intro)
02. Japan
03. My Dice
04. Insane
05. Sim Hae
06. Kloner
07. Rooskie
08. Rave
09. Rain
10. Core
11. T.H.O.R.
12. You Betray
13. Venom E
14. Marslander
15. Etna

Sadržaj na DVD-ju:
Intervju sa grupom Siddharta (trajanje: približno 1 sat)
Rave (engleski video 2005 verzija i zakulisje snimanja)
Insane (engleski video 2005 verzija i zakulisje snimanja)
My Dice (engleski video 2005 verzija)
Japan (uživo) (videosnimka s koncerta na stadionu za Bežigradom)
T.H.O.R. (uživo) (videosnimka s koncerta na stadionu za Bežigradom)
Etna (uživo) (videosnimka s koncerta na stadionu za Bežigradom)
Koncertne fotografije i fotografije grupe Siddharta
19.03.2005
Na dodjeli Viktora 2004 Siddharta je primila svog četvrtog Viktora i to za Glazbenog izvođača godine po izboru publike. Ovu nagradu proglasili su darom svim glazbenim izvođačima koji su u protekloj godini pomogli dići kvaitetu slovenske glazbe. Naravno ne treba zaboraviti ni na zahvale svima koji grupi stoje uz bok i stvaraju je jačom.
17.03.2005
Prije točno deset godina, u prostorima Gimnazije Šentvid bio je prvi koncert grupe Siddharta. Četrdeset posjetitelja naguranih u Siddhartin prostor za probe, bili su svjedoci sata i pol početničkog rock n' rola....pa i onda se osjetila ista ona surova energija koja obilježava nastupe još i danas.

Dečki, sve najbolje!
09.03.2005

Grupa Siddharta će krajem mjeseca ožujka (21.3.2005) izdati ploču Rh- Special Edition na engeskom jeziku. Pored audio CD-a, na kojem će biti 14 pjesama, još jednom vokalno snimljenih na engleskom jeziku, u paketu će se naći i DVD na kojem će, osim fotografija grupe, videospotova i zakulisja snimanja istih te snimaka s koncerta na stadionu za Bežigradom, biti i intervju sa grupom. Znači prava poslastica za ljubitelje grupe i njihove glazbe. Ploča Rh- izaći će u Sloveniji, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji, Poljskoj i u Hrvatskoj.

Ovom prigodom bit će predstavljena i nova službena stranica grupe na adresi www.siddharta.net i službeni forumi na slovenskom, engleskom, poljskom i njemačkom jeziku.

Ecard

05.03.2005

Iz Ljubljane smo krenuli u petak oko pola devet navečer. Našim smo se autobusom vozili cijelu noć na sjever Njemačke i stigli u prijepodnevnim satima (10h). Neki su otišli na počinak koji je trajao do ručka (13h), a neki su prošetali mjestašcem Kell.

Između ostalog, otišli smo pogledati i samo mjesto događaja, sportsku dvoranu, u kojoj smo navečer imali koncert. Možemo dodati da je tamo tada već satima sve bilo pripremano kao što treba za, naravno govorimo o samoj pozornici i prostoru, doček tisuću petsto glava, obožavatelja dviju grupa, lokalne rock grupe i Siddharte.

Nakon ručka imali smo tonsku probu na kojoj nije bilo većih tehničkih problema, tako da smo se brzo vratili na odmor u hotel da se pripremimo za nadolazeći večernji koncert.

Približno oko jedanaest sati stupili smo na pozornicu i kroz našu glazbu proveli goruću publiku, koja nas je prihvatila i pozdravljala s mnogim aplauzima i zvižducima, koji su nas grijali sve do samog kraja toga koncerta. Uistinu lijep osjećaj nakon uspješnog koncerta i naravno mnoštvo čestitaka od strane organizatora nije spriječilo naš neizbježan odlazak u pola četiri ujutro, jer čekao nas je još put do Ljubljane u koju smo stigli u nedjelju popodne.

I ovaj puta ne smijemo ne zahvaliti slovenskim fanovima koji su nas došli pozdraviti u Kell. Zaista smo zahvalni i našoj vjernoj ekipi koja nas je pratila na svim našim dosadašnjim koncertima i bez koje ne bismo mogli raditi ono što svi radimo. Iskrena hvala svima!